2777
2789
عنوان

توروخداهرکی اطلاعی درمودر بعدازعمل بینی داره بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 55 پست
بله رفتم حموم خیسش کردم برداشتم،خودش گفته بود برش دار،ولی وقتی گچو برداشتم همون قسمت خیلی درد گرفت

دکترت چرا باید بگه خودت گچ برداری خودش برنداره 

اگ خیلی سفته استخونی ولی وقتی دست میزنی نیره داخل ورمه ولی با دکترت صحبت کن یا به ادمینش بگو

دکترت چرا باید بگه خودت گچ برداری خودش برنداره  اگ خیلی سفته استخونی ولی وقتی دست میزنی نیره د ...

کلا به همه میگفت خودتون بردارین،بعضی وقتا وقتی محکم ماساژ میدم احساس میکنم یکم فرق میکنه،آخه مگه استخونم ورم میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا به همه میگفت خودتون بردارین،بعضی وقتا وقتی محکم ماساژ میدم احساس میکنم یکم فرق میکنه،آخه مگه است ...

نه استخون ورم نمیکنه یا شاید ورم داری یا استخون کج شده موقعه برداشت بخیه چون استخون خیلی شله 

میتونم عکس بینیت ببینم که میگی مشخصه؟

منم عمل کردم فردا میرم بخیه هامو برداره 

فعلا اسپیلنت رو برنداشتم فردا برمیدارم

ورم منم زیاده مخصوصا سمت چپ ک کلا نامتقارن دیده میشه ولی راضیم امروز هشت روزه و من حس بویاییم سرجاشه و تنفسم مشکلی نداره

ولی داخل بینیم پر زخم و زوائده

منم عمل کردم فردا میرم بخیه هامو برداره  فعلا اسپیلنت رو برنداشتم فردا برمیدارم ورم منم زیاده ...

دقیقا سمت چپ منم ورمش زیاده،فک کنم بخاطر اینه که از اون قسمت شکونده،۴ماه ونیمه هنوز سمت چپ ورم داره،البته کم شده،نوکش انگار توپ بسکتباله هنوز سفت وبزرگه،من گفتم طبیعی عمل کنه،مدلش عالی شده ولی ازروبرو خیلی بزرگه،نمیدونم ورمه یا فرمشه،خودش که میگه خیلی ورم داری

دقیقا سمت چپ منم ورمش زیاده،فک کنم بخاطر اینه که از اون قسمت شکونده،۴ماه ونیمه هنوز سمت چپ ورم داره، ...

بینی منم ورم داره مخصوصا از جلو مطمئن باش ورمه و میخوابه سمت راست صورت من سفت تره برا همین دیرتر. خوب میشه

اره عالی عمل کرد چرا مگه چی شده بینی شما عالی کار نمیکنه دیگه؟ چرا

نه بابا عالی زده بینی استخونی منو خراب کرده،تبدیلش کرده به گوشتی،الانم نوکش تحلیل رفته،شما تو حود تبریز هستین؟بینی شماقبل عمل فرمش چجوری بود