2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو به قران مردم را قضاوت نکن

اگر قضاوتت نادرست باشه حق الناسه همه چیز که به نماز و روزه نیست حق الناس بدترین گناهه

واقعا از این کار بدم میاد این بیچاره حالا هر جوری گم شده دزدیدنش اصلا فرض با دوست پسرش فرار کرده شما دعا کن پیدا شه به من و شما ربطی نداره  چجوری گم شده بعدشم کاراگاه ها صد برابر من و شما زرنگ ترن اگه چیز مشکوکی بود خودشون میفهمیدن

چرا عجیب نیس؟ خود خانواده خود عمه میرفتن یا نهایت باهم میرفتن

برای ماهم از شهرستان فامیل نزدیکمون میاد کاری بیرون باشه حوصله نداشته باشیم خودمون بریم انجام بدیم ، میگیم تو که داری میری انجام بده 

شهرغریب:وقتی فامیلت شهر دیگه باشه رفت امدتونم زیاد باشه دیگه اون شهرم میشناسید و تنها بیرون رفتن چیزی نیست 

کجاش عجیبه

تو رو به قران مردم را قضاوت نکن اگر قضاوتت نادرست باشه حق الناسه همه چیز که به نماز و روزه نیست حق ...

قضاوت چی؟فرق بین نظر دادن و قضاوت کردن در چیه .اصلا من حرفی از فرار زدم ؟ ببین تو ایران ۸۰ درصد قرارا با پسرا مخفیه همه هم به یه بهانه ایی میپیچونن .ایشونم احتمالا قرار گذاشته نگفته .من خودم که با مامانم اوکی بودم وقتی چند از رابطم با شوهرم گذشت به مامانم گفتم چون میگفتم ممکنه جدی نشه الکی نگم

بنظرم خیلی هم شهر غریب نبوده تا اونجایی که من میدونم شهری بود که آشنا داشتن و رفت و امد میکردن خانواده همسر من هم با اینکه مشهد زندگی میکنن ولی رشت آشنا دارن و میرن و میان و میدونم که برن اونجا ممکنه این کارهارو هم انجام بدن

،،
دعوا و گیس کشی

عه حیف شد ندیدم😂

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
برای ماهم از شهرستان فامیل نزدیکمون میاد کاری بیرون باشه حوصله نداشته باشیم خودمون بریم انجام بدیم ، ...

باباش اسم خیابونا شیراز رو دقیق نمیدونست حتی .خودش میگه غریبیم . بعدم شما طلا رو میدی یه دختر ۲۲ساله بره بفروشه ؟خدایی براتون چجوری عجیب نیس؟

باباش اسم خیابونا شیراز رو دقیق نمیدونست حتی .خودش میگه غریبیم . بعدم شما طلا رو میدی یه دختر ۲۲ساله ...

باباش شاید سنش زیاد نمیدونسته ، اصلا مگه لازمه اسم تمام خیابونارو دونست ؟ 

چقدر طلا بوده ؟؟