2777
2789
عنوان

ریزش مو😬😬

70 بازدید | 12 پست

خانما چیکار کنم بشدت موهام میریزه یکی دوساله دارم کچل میشم ،پارسال رفتم آزمایش دادم گفتن تیروئیدت کم کاره ،الان که قرص میخورم و نرماله بازم میریزه علتش چیه یعنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یکبار روغن نارگیل رو با تخم مرغ کامل مخلوط کن بزن به موهات یک ساعت بذار بمونه بعد برو حمام  بعد از حمام هم اینو اسپری کن به ریشه موهات و نمیخواد شسته شه شبها بزن و بخواب  (  رزماری رو با میخک بریز تو آب جوش تو ظرف شیشه ای دربسته بریز بذار هفت هشت ساعت بمونه بعد صاف کن بذار تو یخچال ) 

هفته ای یکبار روغن نارگیل رو با تخم مرغ کامل مخلوط کن بزن به موهات یک ساعت بذار بمونه بعد برو حمام ...

شما استفاده کردین ،خدا خیرت بده اگه جواب بده انجام میدم ،امروز موهامو بافتم  کلش از پشت انگار دم موش شده هیچی نمونده🥹🥺

چند تا میریزه؟ منم میریزه دیگه ول کردم

چندتا نیست ،اگه چندتا بود که نرماله ،جوریه که جرعت نمیکنم شونه کنم ،شونه کنم شونه رو چندبار پرشو باید جمع کنم ،سطحی شونه میکنم ،توش پره گره میمونه میترسم ،

خواهرزادم موهاش میریخت رفته عطاری قزل ون وحشی خریده یجور شامپو هستش میگه دو دفعه زدم کامل ریزشش قطع شد تو نی نی سایتم زدم دیدم تعریف کردن امروزم من رفتم خریدم ببینم چی میشه 

قیمتی هم نداره ها

خواهرزادم موهاش میریخت رفته عطاری قزل ون وحشی خریده یجور شامپو هستش میگه دو دفعه زدم کامل ریزشش قطع ...

واقعا ،عزیزم شما هم امتحان کن اگه راضی بودی تاپیک بزن بیام نظرتو بخونم اگه خوب بود بخرم

شما استفاده کردین ،خدا خیرت بده اگه جواب بده انجام میدم ،امروز موهامو بافتم کلش از پشت انگار دم موش ...

آره استفاده کردم ولی باید مداوم انجام بدی نه که یبار بزنی یبار نزنی هم پر هم بلند میشه

چندتا نیست ،اگه چندتا بود که نرماله ،جوریه که جرعت نمیکنم شونه کنم ،شونه کنم شونه رو چندبار پرشو بای ...

برای من ۳۰ ۴۰ تا میریزه یعنی طبیعیه؟؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤