گاگولیسم مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 عنوان این دختره که گم شده | مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 48 پست چرا بنظرتون رفته طلا رو بفروشه تو شهر غریب .خود دختر عمه و عمه اش میرفتن عجیب نیس داستان؟؟؟ 1401/06/17 | 10:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گاگولیسم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 دقیقا همچین میگن شهر غریب بوده چرا تنها رفته و اینا اتفاقا عزیزم اینو ساده ندون .خودتم اگر رفتی مسافرت حتی اگر بلدم بودی تنها نرو .ببین مثلا من تو شهرمون میدونم برا یه مسیر مثلا از چ جاها میره اسنپ ولی ممکنه تو شهر دیگه کامل ندونم و این اتفاق بیوفته
گاگولیسم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 5135 باباش شاید سنش زیاد نمیدونسته ، اصلا مگه لازمه اسم تمام خیابونارو دونست ؟ چقدر طلا بوده ؟؟ سه تومن طلا بوده .حتی اسنپ هم نمیگیره بره .دیگه مگه کسی هست سوار ماشین تو خیابون بشه ؟
ghooooghnooooos عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2314 اتفاقا عزیزم اینو ساده ندون .خودتم اگر رفتی مسافرت حتی اگر بلدم بودی تنها نرو .ببین مثلا من تو شهرمو ... اتفاقا چون هم خودم میرم شهرستان و هم اونا میان شهر ما بعضی وقتا تنها میریم و میایم میگم عجیب نیست
ghooooghnooooos عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2314 سه تومن طلا بوده .حتی اسنپ هم نمیگیره بره .دیگه مگه کسی هست سوار ماشین تو خیابون بشه ؟ همچین میگین تنها رفته طلاااا بفروشه ادم فکر میکنه چندتا طلا بوده ی گوشواری ، ی انگشتر چیزی بوده تنهاهم میشه بری بفروشی بله کسی هست سوار ماشین تو خیابون بشه ، سه ساعت معطل اسنپ بشی و نیاد سوار ماشین تو خیابون میشه ادم