2777
2789
عنوان

اهدا عضو

327 بازدید | 24 پست

بچه ها من همسرم خیلی وقت پیش کارت اهدا عضو گرفته حالا میگه دوست ندارم تو بری بگیری میخوام بدونم خدای نکرده اتفاقی براش بیوفته من میتونم رضایت ندم برای اهدا عضوش؟ آخه برا اهدا عضو من رضایت همسرم شرطه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اون کارت نشون میده که طرف خودش راضی به این کار هست و اگر خدای نکرده اتفاق افتاد و خانوادش رو پیدا نکردن خودشون کار رو انجام بدن من ۱۸ سالگی گرفتم پدرم راضی نبود ولی بدن خودم دوست داشتم اگر اتفاق برام افتاد بتونم کمک کنم 

گرفتن کارت اهدا عضو کار خوبی نیست!!

هست ولی به شرطی که دوطرف یعنی زن و شوهر با رضایت قلبی همدیگه بگیرن نکه شوهرمن بگیره بعد بگه دوست ندارم تو بگیری اونم چی باکسی رفته گرفته که من ازش متنفرم

😨پس یکی منتظر یه دونه کلیه هستش که به زندگی سابقش برگرده چی کار کنه

عزیزم من خودم امدادگرم و اینا رو درک میکنم خب خودمم دوست دارم بگیرم ولی همسرم داره نمیزاره من بگیرم یه چندموضوع دیگه هم هست که منم حالا دوست ندارم بدنش اهدا شه

من چندسال پیش اینترنتی ثبت نام کردم و کسی هم خبر نداره، یه روز اگه همچین اتفاقی افتاد و اعضامو اهدا کردن همه پشماشون میریزه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

من کارت دارم اما شنیدم اخرش رضایت خانواده لازمه

اه خب بدن خودمونه دلمون میخواد اهدا کنیم چه ربطی به بقیه داره 

خانواده من حالا هربلایی میتونن سرمن میارن موقع اهدا عضو که بشه دختر دوست میشن رضایت نمیدن همیشه هم میگن ما ازین کارا نمیکنیم