2777
2789

سلام بچها من این ماه قبل عادت ماهیانه درد داشتم سمت چپ فکر میکنم تخمدان سما چپم باشه بعد دوروزم عقب انداختم همیشه منظمم بعد که عادت شدم (عذر میخوام ) دوتا چیز مثل تکه گوشت ازم خارج شد باز الانم یکنی درد دارم هنوز سمت چپم به نظرتون چی میتونه باشه کسی قبلا این مشکل نداشته 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کسی نمیتونه کمکم کنه؟ 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کیست, بوده. 

شما کیست داشتی،؟ من تحت نظر دکتر هستم سونو دادم تاحالا بهم دکتر نگفته بود که کیست دارم ممکنه یهو به وجود بیاد  

شما کیست داشتی،؟ من تحت نظر دکتر هستم سونو دادم تاحالا بهم دکتر نگفته بود که کیست دارم ممکنه یهو به ...

من کیست داشتم دقیقا روزش خیلی دردداشتم یچیزی مثل گوشت هم ازمنم خارج شد. اخه نمیدونم اگه کیست نیست ممکنه لخته بوده باشه

قبلش درد, زیادی, داشتی؟ و بعدش دفع شده. خب معلومه این کیست بوده. صورتت زیادجوش میزده تواین دوران؟؟&n ...

درد زیاد نه ولی درد غیر معمولی بود چون هیچ موقع تخمدان تو دوران عادت درد نمیگیره، الانم هنوز درد دارم سمت چپم، صورتم زیاد جوش نمیزنه عزیزم 

من کیست داشتم دقیقا روزش خیلی دردداشتم یچیزی مثل گوشت هم ازمنم خارج شد. اخه نمیدونم اگه کیست نیست مم ...

نمیدونم منم، برای اون یکم نگرانم کرده که چی بوده شما عادتات منظم و دقیق؟ 

درد زیاد نه ولی درد غیر معمولی بود چون هیچ موقع تخمدان تو دوران عادت درد نمیگیره، الانم هنوز درد دار ...

نمیدونم عزیزم  شاید لخته خون بوده. 

اما یک دکتر زنان هم برو مطمعن بشی. 

من صورتمم خیلی جوش میزد یهو نمیدونستم کیست دارم. بعد که خارج شد فهمیدم کیست بوده.  این یکی ازع ...

برای تشخیص سونو باید بدم؟ 

نمیدونم عزیزم  شاید لخته خون بوده.  اما یک دکتر زنان هم برو مطمعن بشی.

ممنونم عزیزم. که جوابمو دادی آره خودمم حس میکنم باید برم تا یک سونو ازم بگیره ممنونم باز ❤️

نمیدونم منم، برای اون یکم نگرانم کرده که چی بوده شما عادتات منظم و دقیق؟ 

اون موقع که من کیست داشتم اصلا منظم نبود پریودیم. خیلی نامنظم بود. یک روز خیلی زیاد درد داشتم و قبل اینکه کیست خارج بشه خونریزیه خیلی زیادداشتم بعدشم کیست مثل یک تیکه گوشت بود.. 😣

اره گلم برودکترزنان خیالتم راحت میشه شایدچیزمهمی نباشه. 

ممنونم عزیزم شبت بخیر باشه