2777
2789
عنوان

اونایی که صبور هستن در مقابل خانواده ی شوهر بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 58 پست
خیلیییییی با تجربه است به قول مامانم! هیچی رو حداقل در ظاهر به هیچ کجاش نمیگیره! بگیره خب خونه هیچکدوم مون نمیتونه بیاد بمونه که! بلاییه! البته باز کمتر اینجا میاد چون دوریم و من واقعا رو نمیدم، ولی همینقدری هم که میاد واقعا عجیبه با توجه به تحویل نگرفتن من! مثلا فکر میکنه عادت میکنم، عادی میشه، یا چنین چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی حرص میخورم اونقدر که کلی لاغر شدم دوست دارم یکم قوی باشم و گلیمم رو از اب بکشم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
نه البته فرقی نمیکرد ظاهرا قبلا دو تایی چتر میشدن آخرین بار ٨-٧ روز اینجا بود، اشتباهی زود رفت، فکر میکرد وقت دکتر داره من قشنگ روانی میشم! البته بیشتر چون متنفرم ازش و از آدمی که همسرم در حضور مادرش بهش تبدیل میشه
ما اوایل اینطور نبودیم مادرش اونقدر به علاقه همسرم به من حسادت کرد و عکس العمل نشون داد که اینم خل شد! باور نمیکنی همون اواخر سال اول رفتم مشاوره، کل ماجرا رو توضیح دادم، گفت الان جدا بشی برد کردی! مادرهای بیوه مسن (نه همه شون ها!) اغلب تمام انتظاراتی رو که از همسرشون داشتن (به جز س ک س) از پسرشون دارن
اتفاقا الان میخوام سر لجشون چاق بشم . شرایطم اینه که دعوا درست میکنن ... کار همیششونه منم خیلی میترسم و از ترس تا چند روز هیچی نمیخورم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه