2777
2789
عنوان

امشب مهمون داشتم ولی کنترلمو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 39 پست
جنگ بشه کاری نداره بچه روبغل میکنه الفرار

من تو مدت که جنگ شده بود واقعا به این فکر میکردم اگه جنگ بالا گرفت چطور دو تا بچه هامو نجات بدم.به همسرم گفتم بهت اعتماد ندارم قرار به فرار شه تو مارو ول میکنی میری مادرتو نجات بدی

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت حتی تماس هم گرفتم بابت احوال پرسی این حرفاشو شروع کردهدلم از این میسوزه که خودشم بعد ۶ سال با ...

ببخشید ولی واقعا بیشعوره انگار که عمدا دلش میخواد ناراحتت کنه وقتی خودش این شرایط رو داشته چرا باید هی بیاد عصابتو خورد کنه کار خیلی خوبی کردی جوابشو دادی دیگه زبونش کوتاه میشه 

گاهی با بیخیالی میگن ما حساس شدیم .. مثال تا یکی بمادرم میگه ایشالله عروسیه دخترات من قاطی میکنم😁 د ...

بعضی حرفا جمله ی عادی نیست 

قشنگ روح و روان ادمو به هم میریزه 

یه خاله دارم خودش ۱۵ سال نازایی داشته هر وقت منو میبینه میگه بچه بیار مامانت دلش نوه میخواد 

ببین من خودمم شعورم میرسه به اینکه به فکر بچه دار شدن باشم 

اینا هم میبینن من ۴ بار بچه از دست دادم نمک روی زخم من چرا میپاشن اخه؟یه جوری گیر دادن انگار من مخالف صد درصد بچه م و باردارم بشم سقطش مبکنم چون بچه نمیخوام 

بابا من سه سال هر چی درامد و پس انداز داشتیمو تو راه بچه خرج کردم 

نشد خدا نخواسته 

الانم خسته م دیگه نمیخوام تو مطبای نازایی دمبال دارو و درمان باشم 

یکمم شرایط تغییر کرده بنظرم الان دیگه بچه اوردن عقلانی نیست چه برسه به اینکه در به در دنبالش بیفتم شاید هر کسی نتونه حرفامو درک کنه

هر وقت حتی تماس هم گرفتم بابت احوال پرسی این حرفاشو شروع کردهدلم از این میسوزه که خودشم بعد ۶ سال با ...

خوب چیزی هم گفتی

مونم چطوری به ذهنت رسید

خیلی سیاست داشت و از اینکه بگی به تو ربطینداره خیلییی بهتره

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

من تو مدت که جنگ شده بود واقعا به این فکر میکردم اگه جنگ بالا گرفت چطور دو تا بچه هامو نجات بدم.به ه ...

واقعا وحشتناکه فکر کردن بهش 

من تجربه بچه دار شدنو دارم فقط قسمت نشد که بمونن 

همیشه گفتم و بازم میگم بچه داشتن مثل یه بار بزرگ رو شونه ست مثل یه غمه بزرگه همیشه دلواپسی همیشه نگرانی 

بعضی حرفا جمله ی عادی نیست قشنگ روح و روان ادمو به هم میریزه یه خاله دارم خودش ۱۵ سال نازایی داشته ه ...

شاید صرفا از بس خودش بچه میخواسته و نمیتونسته و الان تورو فک میکنه خودت نمیخوای و میخواد فکرت رو عوض کنه بهرحال از این اخلاقا دارن و بعضا نیتشون بددنیست

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بعضی حرفا جمله ی عادی نیست قشنگ روح و روان ادمو به هم میریزه یه خاله دارم خودش ۱۵ سال نازایی داشته ه ...

ببین عزیزم منم قبلا بچه میخواستم ولی الان با شرایط کنونی انقدر بچمو دوست دارم که به دنیا نمیارمش اوایل برای این حرفهای خاله زنکی اعصابم بهم میریخت دو بار مستقیم جوابشون و دادم دیگه هیچکس ازم نپرسید گفتم این تصمیمی که جفتمون گرفتیم

ببخشید ولی واقعا بیشعوره انگار که عمدا دلش میخواد ناراحتت کنه وقتی خودش این شرایط رو داشته چرا باید ...

منم انتظار داشتم جون خودش این سوال ازش پرسیده شده و حس بدی که به ادم کیده رو تجربه کرده هیچوقت حاضر نباشه از کسی این سوالو بپرسه 

ولی این هی میپرسید

امیدوارم دیگه توجیه شده باشه

اره سخته واقعا باید شعورشو داشته باشند دقیقا رو چیزایی ک ما نقطه ضعف داریم تمرکز میکنن...

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم