2777
2789
عنوان

اونایی که صبور هستن در مقابل خانواده ی شوهر بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 58 پست
اخه به چیز دیگه ام هست کلا خط اعتقادی رفتاری. یا سلیقه.....کلا همه چیزم باهاشون فرق میکنه این باعث میشه اصلا خیلی وقتا درگیر حرف ونظراشون نشم مادرشوهر من که کلا مخالفه میگی سرده میگه گرممه میگی هوا گرمه میگه وای یخ کردم ولی نمیدونه من این اخلاقش رو میدونم نظرم رو برعکس میگم اونم برای اینکه خلاف نظرم رو بگه تازه نظرش میشه نظر اصلی من
مامان سه قلوهای زلزله🤕🤒🤯
محبوب بسیار همسر با درکی داری! مال من میگفته دیدی قطعات فلزی رو می ریزن توی ساچمه تا لبه های تیزش نرم بشه؟ تو هم باید اونقدر با خونواده ام بری و بیایی تا به هم عادت کنید احمق!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من یه اعجوبس حتی فامیلای خودشم ازش حساب میبرن ولی از پس من بر نمیاد اخه بدون حرف کارم رو میکنم بلد نیس با من در بیفته تا حالا حریف مثل من نداشته
مامان سه قلوهای زلزله🤕🤒🤯
اشتباه نشه ها تا حالا بهش بی احترامی نکردم پسرش رو هم تمام کمال برا خودم نمیخوام، حق مادرش محفوظه ولی ولی من اصلا از دخالت تو زندگیم خوشم نمیاد از اونطرف بی احترامی رو هم دوس ندارم برا همین با کمال ادب واحترام وزیر پوستی کار خودم رو میکنم
مامان سه قلوهای زلزله🤕🤒🤯
بهش نگو نمیخوای بری کمتر برو بیا کن بدون بیان علتش تا حساسیتش کمتر بشه و عادت کنه مردا عادت میکنن زود اصلا حساسیت نشون ندین خودشون از رفت و آمد زیادی به مرور خسته میشن هرچی گفت بریم بگین باشه خودشون وقتی ببینن جبهه ندارین نسبت به خونوادشون رفت و آمدو کمتر میکنن من اینو تجربه کردم تو خیلی چیزا
جوداتی شوهر منم فک میکنه مامانش هرچی بگه درسته یا اصلا از اون خطایی سر نمیزنه اگه من ناراحت شدم تو خونشون حتما برداشت من اشتباه بوده نه کار مادرش
مامان سه قلوهای زلزله🤕🤒🤯