2777
2789
عنوان

شما ایرانی نیستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 62 پست
شما خوب. ایرانی خوبی هستی که چی بشه میتونی نظر بقیه دنیارو عوض کنی

من نه گفتم خوبم نه خواستم دنیا رو عوض کنم.

نه از کسی بهترم نه بدتر. یکی از همین آدمهام. شما هم یکی از همین آدمهایی. نه بهتری نه بدتر.

به جای گارد گرفتن و حمله کردن یه بار دیگه متن رو بخون. نوشتم من "نه از کسی بهترم نه بدتر" و این ربطی به ایرانی بودنم نداره.

جواب نده بخون  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثریت ایرانیها میشه حدودا 100 میلیون نفر که خیلیاشون هم توی ایران زندگی نمیکنن. کسی 100 میلیون نفر ...

عزیزم ایران 100 میلیون جمعیت نداره که داری میگی اکثریت یعنی 100 میلیون ایران کلا 85 میلیون جمعیت داره که اکثریتش تقریبا 50 میلیون

استارتر عزیز هرگز وارد این بحث ها نمیشم 

و جزء دسته ای هم نیستم که شما فرمودین و اشاره کردین 

ولی این رو می دونم و باور دارم که ایران یه کشور جهان سومی یه با تمام مزایا و معایب یه کشور جهان سومی دیگه. 

تجربه ی زندگی در جهان اول رو هم دارم و تفاوت ها رو کامل حس می کنم ولی این دلیل موجهی برای خودزنی و خود تخریبی نیست. 

۴۳ سالمه و متأهلم.
عزیزم ایران 100 میلیون جمعیت نداره که داری میگی اکثریت یعنی 100 میلیون ایران کلا 85 میلیون جمعیت دار ...

من ننوشتم ساکنین ایران. ایرانیها! که همونطور که گفتم خیلیهاشون هم در اکثر نقاط دنیا پراکنده هستن. بخونید.

(منظورم شما نیستید و به طور کلی میگم.

وقتی انسان حتی یک پاراگراف رو درست نمیتونه بخونه و تحلیلها و پیش داوری هاش رو وارد میکنه چطور همینطوری و بدون مدرک؛ در مورد آدمها و جامعه میتونه نظر بده؟ خود این اثبات حرفمه)

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تاحالا دادسرا و دادگاه رفتی؟ انقدر عوضی ریخته اینحورجاها که که کافیه پاتو بزاری برداری  حالت ...

مگه بقیه کشورها دادگاه و دادسرا ندارن؟ شما تا حالا بیمارستان محک رفتی؟ همه سرطان دارن! پس کل کشور سرطان دارن!!!

بقول شما منم این حرف رو که میان میگن مثلا مردم ایران اینجورن یا اینطورن و فقط خصلت های منفی رو میبینن مخالفم ولی اینو قبول دارم که متاسفانه فرهنگمون رو به نابودیه مثلا هرکس دستش به جایی بند باشه سعی میکنه دزدی و اختلاس کنه از بس که این دزدی ها رو از مسولین دیدن بقیه هم فکر میکنن اگه دزدی نکن عقب می مونن.این یه نمونش بود تو بقیه مسائل هم همینطوره

عزیز من شما مگه جامعه شناس و محقق هستید و آمار گرفتید که ببینید اکثریت چطورن؟ اگه آره که نتایجش رو ت ...

لازم نیست که امار بگیریم یه نگاه به اجتماع کن متوجه میشی اینکه ما صفات اشتباه یا خوبی داریم که همگیره اصلا غیر قابل انکار. نیست کسی هم که میگه مردم ما درمورد هموطنانش نظر میده تو همین اجتماع بوده ربطی به دیکتاتوری نداره😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
لازم نیست که امار بگیریم یه نگاه به اجتماع کن متوجه میشی اینکه ما صفات اشتباه یا خوبی داریم که همگیر ...

یه دور تاپیک و جواب من به دوستی که گفتن نیاز نیست آمار بگیریم رو بخونید.

من ننوشتم ساکنین ایران. ایرانیها! که همونطور که گفتم خیلیهاشون هم در اکثر نقاط دنیا پراکنده هستن. بخ ...

وقتی جمعیت رو سرشماری میکنن ایرانیای خارج از کشور رو هم سرشماری میکنن.با همونا میشیم 85 میلیون نفر.یه سرچ کن تو گوگل

وقتی جمعیت رو سرشماری میکنن ایرانیای خارج از کشور رو هم سرشماری میکنن.با همونا میشیم 85 میلیون نفر.ی ...