2777
2789
عنوان

خانوما زن داییم داییمو دق داده میخوایم بهش بگیم طلاقش بده💔🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 103 پست
به تو ربطی ندارهتو کی باشی بخای تصمیم بگیری جدا بشن

ماشالله فاطی کماندو اومد...شما نگران یه بیمار نباش اون بیمار زندگی داره من سالم زندگی ندارم 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل داره زنشباید ببردش روان شناسدرست شد که خداروشکر،نشدم طلاقش راحت میشه بااین مدارک روانپزشکی و .. ...

پسر خالم زنش اینطوری بود اخرش حتی تو خیابون پسرخالم و دوبار زد پسرخالم نزدیک صد میلیون چند سال پیش روانشناس بردش کلی دوا درمان کردن اخرش خوب نشد طلاق گرفتن.اون طوری بود تو عقد میخواست جدا بشه که مادر پدر دختره التماس پسرخالم کردن که خوب میشه برین سر خونه زندگیتون خوبم نشد اخرم جدا شدن. 

داییت اگه عاقل بود نمیومد پیش خواهرش درد ودل کنه ودل وروده زندگیش رو بریزه بیرون دیگ این دوره همه ا ...

داییم باهام ۳سال فاصله سنی داره به خدا عین برادره برام 

نه به خدا زن داییمم دوست داریم دختر خالمونه «مامانم »هیچ وقتم پیشنهاد طلاق نمیدیم داییمم نمی‌ده فقط دلم براش سوخت

خدا رحمتش کنه عزیزم 😔💔دق میدن اینجور ادما

آره حالا این خوبه وضعیتش کتک نمیزنه مال ما که دست بزن داشت بنظرم که باید بره پیش روانپزشک درست نشد طلاقش بده این که نمیشه زندگی

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

زن داییت چه قدر جاری منه ! برادرشوهرم خیلی خوشگل و خوشتیپ بود همیشه لباسای برند میپوشید عطرای مارک دار میزد شبیه مهندس های رده بالا پولدار بود ، الان حق نداره بره سلمونی موهاشو اصلاح کنه باید خودش با ماشین بزنه ، شلوار جین حق نداره بپوشه ، عطرهم نمیتونه بزنه ، تمام لباساش مال مردای ۷۰ سالست یه بار شوهرم بهش گفت چرا تیپ پیر مردی میزنی به خودت برس ، برگشت گفت زنم نمیزاره حسرت یه لباس خوبو دارم ...

اینطور زنا یا حتی مردا ادمو پیر میکنن 

ولی شما دخالت نکنید داییت خودش باید تصمیم بگیره 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

داییم باهام ۳سال فاصله سنی داره به خدا عین برادره برام نه به خدا زن داییمم دوست داریم دختر خالمونه « ...

وقتی چند بار بشینه تعریف کنه زنش چی هست خواهرش هم خونش ب جوش میاد میگ طلاقش بده 

خب اگه مشکل داره نمیتونه تحمل کنه بره طلاق بده چرا میاد آبروی زنشو پیش خواهرشوهرش میبره حالا هرچقدر صمیمی باشین 

اگه مشکلات زن وشوهر از در خونشون رفت بیرون صمیمیت زندگیشون هم از همون در میره بیرون

من داییم خودش اینجوری بود با زنش مشکل داشت میرفت پیش این واون درد ودل می‌کرد ک زنم فلان زنم بهمان هیچی نتیجه این شد ک دیگران تا تونستن تو زندگیشون دخالت کردن وتر زدن به زندگیشون دست آخرم زن داییم و داییم بخاطر بچه هاشون طلاق نگرفتن ولی زنش وجهش پیش همه خراب شد 

اگه واقعا داییت دوس داری بگو دایی لطفا جایی بد زنتو نگو حتی اگه کارد به استخون رسیده برید مشاوره برید زوج درمانی اگه هم درمان نمیشه محترمانه از هم جدا بشن

زن داییت چه قدر جاری منه ! برادرشوهرم خیلی خوشگل و خوشتیپ بود همیشه لباسای برند میپوشید عطرای مارک د ...

😔💔وای چرا اینطورین

دلم برا اینجور افراد میسوزه واقعا یه مریضیه دیگ

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

برنامه chat GPT رو از گوگل پلی نصب کردم نسخه اصلی اش

چون تحریمِ باید فیل.تر شکن روی سرور آمریکا وصل باشه موقع نصبش

فقط قبلش بزن تو گوگل نسخه اصلی چت جی پی تی دانلود از گوگل پلی که ببینی کدوم اصلی شه و مستقیم برات بیاره