2777
2789
عنوان

شما ایرانی نیستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 62 پست
هر وقت مردم کشورمون متوجه شدن هر آدمی با هر جایگاهی هم خصلت خوب دارن هم بد ،و همه ی ویژگی های خوب و ...

جالبه اغلبا فکر میکنن رفتارشون شبیه ایرانیا نیست و با بقیه متفاوتن.حالا این هم آدم با رفتارهای ایرانی از کجا اومدن؟

جالبه اغلبا فکر میکنن رفتارشون شبیه ایرانیا نیست و با بقیه متفاوتن.حالا این هم آدم با رفتارهای ایران ...

نمیدونم ،ولی خوب طبیعیه از بین میلیون ها آدم یه میلیونشون کافیه ویژگی مشترک نداشته باشن ...

الانم اگه میگن ایرانی غالب رو در نظر میگیرن ،چون غالب جمعیت ما واقعا میرن به یه سمت تا چیزی میشه !مگه غیر اینه ؟

همیشه یه سری اقلیتا هم هستن که یا مسخره میشن یا عجیب به نظر میان که طبیعیه !(اونایی که میگن ایرانیا بعضیاشون از این قشرن ،آسیب خورده از غالب جامعه !)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.