2777
2789
عنوان

شما ایرانی نیستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 62 پست
برای فهمیدنش نیاز نیست جمعه شناس بود  دارم توی جامعه زندگی میکنم  چه بخوایم چه نخوایم به ...

این خیلی خوبه که آدم ایراد خودش رو ببینه.  موافقم. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اکثریت ایرانیها میشه حدودا 100 میلیون نفر که خیلیاشون هم توی ایران زندگی نمیکنن. کسی 100 میلیون نفر ...

100 میلیون میشه همه، نه اکثریت.

مشت هم نمونه ی خرواره.

شما میخوای بگی همه ایرانیا خوبن، باشه همه بدن ما خوبیم 😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات حق بودن اسی جان

متنفرم از اینکه یه عده "  ماایرانی هستیم و اینجا ایرانه " رو بنابه دیدگاههای کوته بینانه خودشون ، برای تحقیر به کار میبرن

و فقط تو تاپیک اسمه که همیشه رگ گردن کلفت میکنن برای ایرانی بودن شون !!

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

نظری که نژادپرستانه یا توهین آمیز باشه صرفا نظر نیست.

خیلی بزرگش نکن دیگه کدوم نژاد پرستی اخه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
برای فهمیدنش نیاز نیست جمعه شناس بود  دارم توی جامعه زندگی میکنم  چه بخوایم چه نخوایم به ...

دقیقا".

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نیازی نیست؟ پس این همه جامعه شناس و تحلیل گر و افکار سنج و... که صدها ساله توی کشورهای پیشرفته میرن دانشگاه و کار میکنن و میلیاردها دلار هزینه میکنن محض سرگرمیه؟ اونا بیخود پیشرفت کردن. باید میومدن از سرکار میپرسیدن که فقط با زندگی توی جامعه همه چی رو میفهمی

الان من به شما میگم ناراحتی کلیه داری و بهتره قبول کنی و به فکر اصلاح باشی!!! وقتی جامعه شناسی تخصص نمیخواد پزشکی هم نمیخواد دیگه! خلبانی هم نمیخواد.

اصلا اینا به کنار؛ شما مشکل رو دیدی و قبولش کردی؛ خب به فکر اصلاح خودت باش. اگه شد بعد به اطرافیانت برس. دلیلی نداره به همه مردم توهین کنی. رندم به همه میگی شاید یکی مشکل داشت؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه عده جامعه آماریشون خودشون و خانوادشون و دوستاشون هستن، یکی از یکی بدتر و داغون تر بعد فکر میکنن چون اطرافیانشون بد هستن پس کل ایرانیا بد هستن!

نه بابا این خبراهم نیست فقط تا نوک پاتو نبین

حکایت اون مورچه شده که آب میفته به لونش میگه واااای خدا دنیارو آب برد

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
100 میلیون میشه همه، نه اکثریت. مشت هم نمونه ی خرواره. شما میخوای بگی همه ایرانیا خوبن، باشه همه ب ...

200 میلیون ایرانی در جهان هست که صد میلیون تازه میشه نصفش نه اکثریت! شما اینو نمیدونید بعد پیشگویی میکنید که من چی میخوام بگم؟

من نگفتم همه خوبن. به شخصه آدم خوبی نیستم.

با این سفسطه کردن به جایی نمیرسید. اگه حرف منطقی دارید بزنید وگرنه ول کنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نیازی نیست؟ پس این همه جامعه شناس و تحلیل گر و افکار سنج و... که صدها ساله توی کشورهای پیشرفته میرن ...

منظورم اینه برای فهمیدن این موضوع نیاز نیست جامعه شناس بود 

مگه کار جامعه شناس فقط اینه؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منظورم اینه برای فهمیدن این موضوع نیاز نیست جامعه شناس بود  مگه کار جامعه شناس فقط اینه؟

منم براتون با دلیل نوشتم نیازه. در مورد کار جامعه شناس صحبتی نکردم.

200 میلیون ایرانی در جهان هست که صد میلیون تازه میشه نصفش نه اکثریت! منم نگفتم همه خوبن. به شخصه آد ...

عزیزجان کامنت قبل گفتی با خارج از ایران میشه 100، حالا میگی 200

اگه کسی تو اینستا بهت توهین کرده همونجا جواب دندونشکن بهش بده.

اگرم دوست داری تواناییت رو تو املا و بیان شیوات به رخ بکشی میتونی کتاب درمورد معضلات رفتاری افراد جامعه بنویسی و چاپ کنی نه که جنگ کامنتی راه بندازی و عصبانیتت رو به خاطر آدمای بی ادب اینستا اینجا خالی کنی.

200 میلیون ایرانی در جهان هست که صد میلیون تازه میشه نصفش نه اکثریت! شما اینو نمیدونید بعد پیشگویی م ...

اما شما قطعا با مغلطه به جایی میرسی.

موفق باشی ✋

عزیزجان کامنت قبل گفتی با خارج از ایران میشه 100، حالا میگی 200 اگه کسی تو اینستا بهت توهین کرده هم ...

من همچین چیزی نگفتم.

متاسفانه اینقدر درگیر پیدا کردن یه چیز فرعی هستید که وقتی برای خوندن اصل مطلب رو حتی در حد دیدن کلمات باقی نمیمونه.

منم جنگی با شما راه ننداختم و اصلا دلیلی برای بحث با سرکار نمیبینم.

ممنون که از تواناییم تعریف کردید. موفق باشید.