2777
2789
عنوان

شما ایرانی نیستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 62 پست
200 میلیون ایرانی در جهان هست که صد میلیون تازه میشه نصفش نه اکثریت! شما اینو نمیدونید بعد پیشگویی م ...

شما کلا عحیبی کجا دویست میلیون ایرانی در جهان هست😂نهایتش باشه نود میلیون 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
وقتی جمعیت رو سرشماری میکنن ایرانیای خارج از کشور رو هم سرشماری میکنن.با همونا میشیم 85 میلیون نفر.ی ...

کلا استارتر امار ونظرات عجیبی داره 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کلا عحیبی کجا دویست میلیون ایرانی در جهان هست😂نهایتش باشه نود میلیون  

فقط ایرانیهایی که همچنان تابعیت ایرانی دارن(یعنی مهاجرت نکردن و صرفا ساکن هستن) و مقیم امریکا و اروپا هستند؛ طبق آمار رسمی نزدیک به سه میلیون نفره.

ولی هر طور صلاح میدونید. عدد و رقم و آمار و جامعه شناسی و... هیچه... شما درست میگید. بایدم برااتون عجیب باشه.

بله حق با شماست.  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره یخورده نوع حرف زدنش واسم عجیبه

اینجاست که باید بگم ایرانی نیستی اگه مثل استارترجان خودت رو کارشناس همه امور ندونی 😂😂😂

اینجاست که باید بگم ایرانی نیستی اگه مثل استارترجان خودت رو کارشناس همه امور ندونی 😂😂😂

همه امور؟ مثلا چی؟ امر کپی کردن اعداد از منابع؟

هدفتون از مسخره کردن و توهین چیه؟ با لودگی و حرف بی ربط، منطق بحث زیر سوال میره؟ خوب بعد؟ هدف؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فقط ایرانیهایی که همچنان تابعیت ایرانی دارن(یعنی مهاجرت نکردن و صرفا ساکن هستن) و مقیم امریکا و اروپ ...

وای عزیزم کلاس چندمی ما ۸۳میلیون ایرانی در ایران داریم به قول خودت سه میلیون توی امریکا که بالاترین مهاجرین ایرانی رو. متمرکز داره در. نهایت اصلا ده میلیون بقیه دنیا ۸۳+۱۰=۹۳با دویست میلیون هنوز نزدیک ۱۱۰میلیون اختلاف داری 

وای عزیزم کلاس چندمی ما ۸۳میلیون ایرانی در ایران داریم به قول خودت سه میلیون توی امریکا که بالاترین ...

من میگم درست میگی دیگه! حق با توئه. الان خوشحال شدی؟ برو دنبال بازیت.

عقده گرفتن و مسخره کردن و توهین نداره.

برای چی میخوای دعوا کنی؟ که چی بشه؟

الان امر کپی کردن از منابع یعنی چی؟منظورت چیه؟هدفت چیه؟میخوای به چی برسی؟

من تاپیک زدم هدفم هم مشخصه. همون اول نوشتم. برو بخونش.

نمیپسندی یا متوجه نمیشی برو بیرون! به زور که با شما بحث نکردم! 

من میگم درست میگی دیگه! حق با توئه. الان خوشحال شدی؟ برو دنبال بازیت. عقده گرفتن و مسخره کردن و توه ...

عقده ؟؟؟عجب 😂چقدر تاپیکت جای بحث داشت فضای علمی بود موفق باشی عزیزم دفعه بعد یه نگاه به امار بکن روزت خوش 

من میگم درست میگی دیگه! حق با توئه. الان خوشحال شدی؟ برو دنبال بازیت. عقده گرفتن و مسخره کردن و توه ...

تو چرا فکر میکنی همه باهات دعوا دارن؟داری آمار و ارقام اشتباه میدی داریم میگیم که از اشتباه در بیای جای دیگه این اشتباه رو نکنی.کار بدی میکنیم؟وقتی میخوای در مورد چیزی اظهار نظر کنی باید اطلاعاتت کامل باشه نه اینکه همینجوری رو هوا یچیزی بگی

تو چرا فکر میکنی همه باهات دعوا دارن؟داری آمار و ارقام اشتباه میدی داریم میگیم که از اشتباه در بیای ...

من کی فکر کردم دعوا دارید؟ چرا همچین فکری میکنید؟ شاید حس خودتون رو به من نسبت میدید.

هر سوالی پرسیدید در کمال احترام جواب دادم.

اطلاعات رو دادن منم گفتم بله درسته. مرسی. چیزی هست که نگفتید یا جواب ندادم؟ اگه نه دلیلی نمیبینم بیش از این با شما بحث کنم چون کم کم توهین میکنید.

هر وقت مردم کشورمون متوجه شدن هر آدمی با هر جایگاهی هم خصلت خوب دارن هم بد ،و همه ی ویژگی های خوب و بد فقط در اطرافشون وجود نداره و خودشونم دارن یه سریا رو ،اون وقت حرف تاپیک شما رو هم متوجه میشن !

ولی در واقع رفتار خودم رو که میبینم با ایرانیای اطرافم یا حتی آدمایی که اینجان ،کمترین شباهت رو دارم !حتی خانواده هم بار ها بهم گفتن ،یه جورایی من به شخصه مدتهاست نمیتونم خودمو ایرانی بدونم ،با اینکه زبونم فارسیه ،با اینکه جد اندر جدم اینجا به دنیا اومدن !و رفتار مردم کشورم بار ها آزارم داده !هر چند اونایی که تو توییتر و اینستا و ...دیدم واقعا ادعا میکنن ایرانیا اونجورین اینجورین  ،غالبشونم همه ی ویژگیا رو دارن (یه جورایی من برداشتم اینه ناخودآگاه به خودش میزنن ولی متوجه نیستن !)😂