2777
2789
عنوان

خانوما و دخترا بیاین لطفا لطفا

660 بازدید | 46 پست

من خیلی دوس دارم ازدواج کنم و هر چی دعا میکنم نمیدونم چرا نمیشه 

الان تصمیم گرفتم به خودم برسم

میدونم ازدواج به اینا نیست ولی میخوام به خودم مشغول شم

مثلا چاق تر شم به پوست و موم برسم 

میشه بهم بگین چی بخورم چاق شم 

برا شفافیت و سفیدی پوست چی خوبه 

کلا هر کاری میکنین برای زیبایی به منم بگین لطفا ثواب داره

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشحالم بابت امضات انشالله همیشه موفق باشی

مرسی عزیزم همچنین خودت خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

برای خوش فرم شدن هیکلت به نظرم برو باشگاه هیچی بهتر از باشگاه نیست و بعد باشگاه بیا خونه موز بخور یا شیر موز بخور تخم مرغ و گوشت و مرغ و ماهی و سیب زمینی بخور برای پوستت هم روتین پوستی داشته باش ببین پوست چه نوع پوستی هست دیگه پوست من چرب و از چیزایی که مناسب پوست چرب هست استفاده میکنم باید ببینی نوع پوستت چیه دیگه

روتین پوستی داشته باش  آب زیاد بخور  فست فود و غذای کارخونه ای رو به حداقل برسون  ...

مرسی عزیزم خیر ببینی عزیزم