2777
2789

من که ۳۰ رو رد کردم . هیچی .

همش احساس میکنم زندگی و عمرم به بطالت و پوچی  گذشته ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قبل از ازدواج بی نهایت شاد و سرزنده بودم جوری که صبح از خواب پا میشدم میگفتم امروز چیکار کنم بیشتر خوش بگذره تنها آرزوم داشتن یه همدم و همسر بود به دستش آوردم و شکر خدا بد هم نیست خوبه اما مشکلاتی پیش اومد که دیگه سرزندگی قبل رو ندارم حالا تا خدودی یاد گرفتم بازم شاد باشم کلا سی سالتون باشه صد سالتون باشه زندگی یعنی شادی تمام

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
بچه دار میشی بچه داری میکنی دیگه برنامه نمیخواد که

عه اینارو زیادی میدونید ؟ 

اینارو که همه انجام میدن .

زیاد مهم نیست . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه بابا خیلی وقت میگیره دختر عمو من دوتا بچه داره اصلا وقت کار دیگه نداره

اره‌ولی ادم پیر میشه . قدیم نیست که  بچه داری کنی ‌و خونه بمونی ‌ . البته من چون عاشق علم و تحصیلم با اومدن بچم ازش موندم . شاید اینه

سلام گلم انشاالله حالتون خوب باشه تاپیک مامانل که میخوندم شما شرایطتون مثل من بود خواستم بدونم برای ...

سلام عزیزم 

من با روانشناسم در ارتباطم مستمر. هروقت هم لازم بدونه و ارجاع بده به روانپزشک دارو هم مصرف میکنم.

بله باردار شدم و دخترم هم به دنیا اومد.

یه دور قبل بارداری دارو می‌خوردم که با بارداری قطع کردم، بعد زایمان هم کمابیش با افسردگی و اضطراب درگیر شدم، تا چندماه پیش که شدت گرفت و دارو باز شروع کردم. روان درمانی رو هم میرم مرتب.