2777
2789

دیگ طبیعی دردش قبلشه سزارین بعدشه

من دوس دارم طبیعی باشم ک بعدش ک میان دیدنم رو ب موت نباشم

خواهرم اصن نمیفهمید کی اومد کی رف

با کی چجوری حرف زد

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ طبیعی دردش قبلشه سزارین بعدشهمن دوس دارم طبیعی باشم ک بعدش ک میان دیدنم رو ب موت نباشمخواهرم اصن ...

اونا باید رعایت میکردن نمی اومدن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

تبلیغ که نن. بیشتر خانم ها سزارین میخواستن

چون دیدن واقعن اروپا و خارج تبلیغشو میکنن گفتن شاید بهتزه

من دو سزارین داشتم و به شدت میترسم از‌طبیعی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

من که هیچکدومو ندیدم مادرایی که زایمان کردن صد در صدی هیچکدومو تبلیغ کنن .. مثلا یکی طبیعی زاییده راضی بوده اون یکی لعن و نفرین میفرستاد برا سزارینم یه عده راضین یه عده ناراضی.. بدن هرکسی متفاوته و صد در صد کادر درمان و پزشک تاثیرگزارن 

دیگ طبیعی دردش قبلشه سزارین بعدشهمن دوس دارم طبیعی باشم ک بعدش ک میان دیدنم رو ب موت نباشمخواهرم اصن ...

آره بعد از طبیعی خیلی خوبه. من تجربه ی هر دو را دارم. ولی اگر سزارین شدی پمپ درد بگیری عالیه 

خطرش بیشتره بی حسی نخاعی میزنن که ممکنه هنگام زایمان خدایی نکرده ایست مغزی کنی و بمیری 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

اونا باید رعایت میکردن نمی اومدن

ینی مادرشوهر نیاد؟ 

منکه چون میدونم مادرشوهر پدرشوهرم تلپ میشن خونم مجبورم طبیعی زایمان کنم

بدم میاد بیان اینجا من روی تخت باشم اونا هم هر کاری بخان بکنن

چون دیدن واقعن اروپا و خارج تبلیغشو میکنن گفتن شاید بهتزهمن دو سزارین داشتم و به شدت میترسم از‌طبیعی

منم سزارینم انتخابی بود. همش غصه دارم چرا طبیعی نبودم. البته من داروی اضطراب برای کنترل پانیک میخورم 

شکم و رحم چند لایه بریده میشه بعد سزارین عوارضی مثل عفونت و بی حسی محل عمل و...  سراغت میاد.  

از اول هم علم پزشکی طبیعی را میگه بجز اونهایی که دنبال پول هستن.  

بیشتر بین خانمها رواج شده بود مثلا میخواستن تنگ بمونن و...   ،  ما یه فامیل داشتیم حتی شیر هم به بچه اش نداد گفت هیکلم خراب میشه😒

دوتاشم سخته.درد پریودی میکشتمون چجوری درد زایمان رو تحمل کنیم.از طرفی خودم سزارینی ام و به شدت حالم بد بود در حدی که تا یه هفته دولا راه میرفتم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ینی مادرشوهر نیاد؟ منکه چون میدونم مادرشوهر پدرشوهرم تلپ میشن خونم مجبورم طبیعی زایمان کنمبدم میاد ب ...

چه جالب !! من بخاطر اضطراب بالام سزارین انتخاب کردم. مشکل مراقب و پرستار بعدش هم نداشتم چون هر نوع زایمانی که میکردم تا دو ماه خونه مادرم بودم. ولی الان همش غصه میخورم کاش طبیعی بودم 

چه جالب !! من بخاطر اضطراب بالام سزارین انتخاب کردم. مشکل مراقب و پرستار بعدش هم نداشتم چون هر نوع ز ...

اها البته من مادرم فوت کردن و کسیو ندارم جز همسرم

و خاتوادش هم ب شدت بی ملاحظه هستن

اگه سزارین بشم میان اینجا با عنوان پرستار عذابم میدن