2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 49 پست
برا عمش  گفته  بگو  همینه  که  هست  قرار  نیس  ادم تا  ...

خیلی جوابشو دادم ب هرشکلی چنو بار اروم و خونسرد چند بارم تند برخوردم کردم ولی اخرشم بعداز چند وقت باز دوباره میگه ک چرا تو اینجوری چرا شگمت گندس چرا ناخنت کجه و..😳

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
پول ب جونش وصله  جونشو بگیر ولی پولشو نه

بهش بگو بیشتراون خانمایی ک تو عکس میبینی همشون عمل زیبایی انجام دادن،توهم پول بده منم برم شکممو تخت کنم

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته شدم دیگه اعتماد بنفسمو از دست دادم😓 همش میرم جلوی آینه میگم مگه من چی کم دارم

شوهر منم دقیییقا اینجوری بود هرروز ازم ایراد میگرفت یه روز داغ کردم تمام عیباشو بهش گفتم .گفت بینیت خیلی بزرگه گفتم بینی توهم خیلی افتضاحه دلم نیومد بگم.گفت هیکلت بده چاقی منم گفتم دوست داشتم شوهرم چهارشونه وخوش هیکل باشه که تو نیستی خلاصه اینقدری ایراد گرفتم ازش که یکساله عادتشو ترک کرده 

تنها راهش اینه سرش منت بذاری بگو کاش جوون تر بودی خیلی پیری آدم دلش میگیره یا بگو کاش هیکلت قشنگ بود کاش موهات مشکی بود کاش تحصیلات داشتی کاش پولدار بودی.ببین دلت نسوزه فقط ایراد بگیر هرروز بگو تا کم بیاره دلت نسوزه اصلا وقتی اون دلتو میشکنه توهم دلشو بشکن تا دیگه از این حرفا نزنه

بهش بگو پس کاری کن همیشه همین جوری بمونم فکر کرده با اذییت کردن تو با فکروخیال وعم وغصه بگو بجای خوب ...

ای خواهررر....

چی بگم والا 

میگه خیلی خیلی دوست دارم بدون تو میمیرم ولی همش تحقیرم میکنه با ایراد گرفتناش

شوهر من وقتایی ک ناهار وشام میخوریم هی بمن میگه اینقدرررر نخورررر اینقدر غذا نخور بسه دیگه😳

درحالی ک من فقط یه بشقاب برنج میخورم

همش بهم میگه تو اینجوری میخوری من برشکست میشم اخرش.

خانما شوهرای شما هم همینطورن ایا؟؟؟؟

البته من اصلا چاق نیستم نرمالم ن چاق نه لاغر فقط یک کوچولو شکمم مونده

مرد زشت خسیس نق نقو😤

قیافش بد نیس 

خرج خوردو خوراکمونو کم کسری نمیزاره

ولی خرج عمل و اینا هم برام نمیکنه

خیلی بهش گفتم برم پیکر تراشی قبول نمیکنه

از امروز ی برنامه ورزشی بچین شکمت و آب کن نه بخاطر حرف شوهرت بخاطر اینکه همه جوره ازش سرتر باشی کارتش و وردار برو ی تقویتی و ی لاک خوشرنگ بگیر نه واسه دل شوهرت واسه خودت ی جوری به خودت و پوستت برس روز به روز قشنگتر بشی در حالی که اون داره پیر و شکسته میشه مرد جماعت لیاقت ندارن پس خودت و دوست داشته باش

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
شوهر منم دقیییقا اینجوری بود هرروز ازم ایراد میگرفت یه روز داغ کردم تمام عیباشو بهش گفتم .گفت بینیت ...

پس همدردیم

من زبونم کم نیست ها 

من صبورم ولی تادهنم باز شه دیگه بسته شدنش با خداست

ب هرشکلی اروم خونسرد و تند هرجور بگی بهش گفتم تمومش میکنه باز دوباره بعداز چند وقت میگه

نه پول میده برم جراحی 

نه هم ول میکنه این حرفاشو

بنظرتون چیکار کنم دیگه

تنها راهش اینه سرش منت بذاری بگو کاش جوون تر بودی خیلی پیری آدم دلش میگیره یا بگو کاش هیکلت قشنگ بود ...

من خیلی دل رحمم اوایل یکسره میگفتم زنو شوهر باید برای هم لباس باشن و عیب های همو بپوشنن 

همش میگفتم گل عیب فقط خداست

نمیخاستم باهاش یکی بدو کنم

چون بالاخره اینجوری سنگ روی سنگ بند نمیشه

شوهرمم زبونش خیلیییییی درازه 

گفتم تنش ایجاد نکنم 

ولی میبینم نه بابا 

از امروز ی برنامه ورزشی بچین شکمت و آب کن نه بخاطر حرف شوهرت بخاطر اینکه همه جوره ازش سرتر باشی کارت ...

کارتشو بدون اجازش بردارم برگرده تیکه بزرگه گوشمه