2777
2789

من نمیگم حالا مثلا خانم خونه دار بده و فلان 

ولی چرا آنقدر اینجا حسادت زیاده

رتبه ها که اعلام میشه همه زیر هزار هستن ولی در عمل وقتی کامنت میزارن یه چیز دیگه میگن 

به نظر من هر شغلی که به خاطرش درس خوندن تحصیلات دارن تو اون زمینه پرستیژ داره چه میخواد کارمند بانکی باشه که حسابداری خونده چه میخواد پرستار باشه

حالا چه ربطی به خونه دارهای بنده خدا داشت؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅نگفتم اونا هم بدن 

گفتم فرق دارن دیگه با یکی که درس خونده 

بعدشم اینکه یه سری ها اینجا آدم له میکننن در صورتی که خودشون هیچی نیستن

والا من خونه دارم اصلا کاری ندارم کی رتبه اورده کی نیورده هرکی اورده نوش جونش هرکی نیورده ان شالله سال بعد 

تو خودشون حسادت زیاده میندازن گردن ما🤣🤲

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الان شاهد تاپیک های حسادت به رتبه یک کنکور هستیم😂

واقعا نمیفهمم چرا حسادت میکنن خب بابا همینه دیگه پول داره خانواده آش دکتر بودن پس برای این رقابت مثل کنکور منابع بهتر و بیشتری داشته 

ولی میگن نههه عدالت نیست و اینا

😅😅😅نگفتم اونا هم بدن گفتم فرق دارن دیگه با یکی که درس خونده بعدشم اینکه یه سری ها اینجا آدم له می ...

یعنی یکی نمیتونه درس خونده باشه ولی خانه دار باشه بخدا طرز فکرتون رو عوض کنین مثلا شما اینده سازای این مملکتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😅😅😅نگفتم اونا هم بدن گفتم فرق دارن دیگه با یکی که درس خونده بعدشم اینکه یه سری ها اینجا آدم له می ...

من درس خوندم ولی خب به دلایلی خانه دارم 

دیگه عادت بعضیاست که با پایین آوردن بقیه میخوان بالا برن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یعنی یکی نمیتونه درس خونده باشه ولی خانه دار باشه بخدا طرز فکرتون رو عوض کنین مثلا شما اینده سازای ا ...

درسی که خونده بشه ولی استفاده نشه یعنی تخصصی تو اون زمینه نداره یا داره استفاده نمیکنه 

پس وقتی استفاده نشه بی فایده است

والا من خونه دارم اصلا کاری ندارم کی رتبه اورده کی نیورده هرکی اورده نوش جونش هرکی نیورده ان شالله س ...

منم مثل شما کاری به کار کسی ندارم

واقعا نمیفهمم چرا حسادت میکنن خب بابا همینه دیگه پول داره خانواده آش دکتر بودن پس برای این رقابت مثل ...

گیر دادن به خانوادش😂 خانواده اش برای این جایگاه کم زحمت کشیده آیا آبا و اجدادش زحمت کشیدن مال جمع کردن ماله ما دستشون رسید خوردن به ما که رسید هیچی نموند

من لیسانس دارم و یک مادر خانه دارمالان چ فرقی دارم با شما؟

با من که فرقی نداری 

چون من خودمم به لیسانس بلا استفاده دارم 

ولی با کسی تو زمینه ایی که درس خونده تخصص داره و فعالیت میکنه فرق داری

درسی که خونده بشه ولی استفاده نشه یعنی تخصصی تو اون زمینه نداره یا داره استفاده نمیکنه پس وقتی استفا ...

پس معلوم شد از خود متشکری 

موفق باشی همیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40