2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسارتر خودش خانه دارهارو له کرده بعد از بقیه شاکیه

نه من له نکردم اتفاقا خیلی زحمت میکشن خودمم یه مادرم

ولی باید بپذیریم جایگاه اجتماعی آدما باهم فرق داره

همین الان شاهد تاپیک های حسادت به رتبه یک کنکور هستیم😂

خب ماشاءالله زندگیش هم حسادت برانگیزه تو این دوره زمونه که ملت برای کنکور خودشون رو جر میدن ایشون برای کاهش استرس رفته پاریس و مسکو خب قاعدتاً به بچه کنکوری که امسال چیزی هم نشده باید فشاری شه 😂

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

از کجا معلوم برا قبل نباشه

خودش گفته 🙄

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

به هر حال دارندگی و برازندگی😂

خو همین دیگه بنده خدا باباش و مامانش داشتن خرج کردن 😂خدا ببشتر‌بده بهش

شغل پرستیژ نداره

تحصیلات پرستیژ نداره 

حتی ثروت پرستیژ نداره

آدم ها و شخصیتشون پرستیژ دارن 

اینو یادت باشه

ممکنه یه ادم بی سواد خونه دار شخصیت و پرستیژش هزار برابر یه تحصیل کرده دارای شغل خوب پولدار باشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم