2777
2789

خانمها کسی جدیدا تو بیمارستان های دولتی تهران زایمان کرده؟

بخیه ای که برای سزارین استفاده میکنن جذبیه یا نه؟

سزارین دوم هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو دولتی سز انجام میدن؟چند سال از سزارین اولت گذشته؟کدوم بیمارستان؟

بیمارستان میلاد 

9 سال میگذره 

چندتا بیمارستان دولتی دیگه هم رفتم گفتن چون اولی سز بوده دومی هم سز هستش

به دولتی خصوصی ربط ندارهمن دو تا سزارین هر دو در یک بیمارستان خصوصی انجام دادمیک بار بخیه جذبی بود ی ...

من اولی رو رفتم خصوصی جذبی بود نمیدونم دولتی هم میزنه یانه

بیمارستان میلاد 9 سال میگذره چندتا بیمارستان دولتی دیگه هم رفتم گفتن چون اولی سز بوده دومی هم سز هست ...

من اولی کشیدنی بود تو خصوصی دیگه نمیدونم چجوریه فرقی نداره به نظرم چون واسه من اصلا جاش نمونده.

برای زایمان تو دولتی باید از اول تحت نظر دکترای اونجا باشی؟

من اولی کشیدنی بود تو خصوصی دیگه نمیدونم چجوریه فرقی نداره به نظرم چون واسه من اصلا جاش نمونده.برای ...

تو بیمارستانی که من میرم هرلحظه بری برات پرونده تشکیل میدن و سزارینتو قبول میکنن حتی اگه 2 روز به زایمانت مونده باشه بیمارستان میلاد تهران

من خودم 34 هفته پرونده تشکیل دادم