2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 49 پست
بهش بگو همینه که هست از سرتم زیادم میخوای چیکار کنی  اصلا ضعف نشون نده خیلی هم از خوت تعریف کن

از خودم خیلی تعریف میکنم از ملاک های خوبم از ظاهر خوبم از رفتارهای خوبم

بعد برمیگرده بهم میگه خوبه بقیه ازت تعریف کنن

ن که خودت از خودت تعریف کنی

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
از خودم خیلی تعریف میکنم از ملاک های خوبم از ظاهر خوبم از رفتارهای خوبم بعد برمیگرده بهم میگه خوبه ...

بگو بقیه گفتن که منم فهمیدم 

بعدم زیادی از خودت تعریف نکن کم باشه اما به موقع باشه 

مثلا از مهمونی میای بگو دخترخالم گفت خوشحالت چقدر پوستت شفافه کاش منم مثل تو بودم بگو و تمام 

هر دوسه باری که جایی میرید یبار اینطوری بگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دل رحمم اوایل یکسره میگفتم زنو شوهر باید برای هم لباس باشن و عیب های همو بپوشنن  همش م ...

اصلا دلسوزی نکن روزی چهارتا ایراد بگیر ازش تا ادب بشه والا شوهرمن به این روش درست شد قبلا باید خودمو میکشتم درحد عروسی به خودم میرسیدم آخرشم چهارتا ایراد میگرفت ولی الان حتی به بدترین شکل ولباس ممکنم برم پیشش ایراد نمیگیره میگه همینجوری ام دوست دارم درصورتیکه۶،۷ساله ازدواج کردیم پوستمو کند از بس ایراد گرفت 

من هرجاکه میرم برمیگردم خونه میگم فلانی گفته تو چقد خوشگلی خوشبحال شوهرت.فرداش میگم آرایشگره گفته چه هیکل قشنگی داری یا فلانی گفت چشمای خیلی درشت وزیبایی داری چنددفعه ام الکی بهش گفتم رفتم فلان جا خانمه گفته چقد باوقار ومودب وباکلاسی میخوام بیام خواستگاریت واسه پسرم.درکل اینقد پیشش از خودم تعریف کردم که دیگه باورش شده