2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولکن گلم ب خدا جنیفر بیاری براشون کیم کارداشیان میخواند اون بیاری آریانا را میخواند بیخیال بهترین خودت باش 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ی خورده از پایین همسرت رو نگاه کن خیلی از بالا میبینیش درهرصورت ی چس بو  با شما ازدواج کرد سط ...

همسرم وقتی با من ازدواج کرد پدرو مادرش ب رحمت خدا رفته بودن

واقعا پدرومادر من در حقش پدرومادری کردن 

اینو از همه لحاظ دستشو گرفتن

حتی موقع خرید جهیزیه دستشو گرفتن و تیکه هایی ک گفته بودیم با داماده رو خود پدرم خرید چون همسرم از لحاظ مالی پایین تره 

اگ بخوام بگم خیلی زیاده

الان خیلی زورم میاد ک بعد این همه خوبی میاد همچین حرفایی میزنه

از اول عقدمون هم همینطور بود

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
چند بار تا حالا گفتم میگه من مردم یکسره بیرون دارم کار میکنم یکسره زیر نور افتابم صورتم چروک شده ول ...

برا عمش  گفته 

بگو  همینه  که  هست  قرار  نیس  ادم تا  ابد   قیافش  تغییر  نکنه  اصلا  در  برابر همچین ادمی  نباید سکوت  کنی  چون  چیزی  نگی  فکر میکنه  حق  با  اونه  ک   ساکت میمونی

میگه مرد هرجور باشه اشکالی نداره ولی زن باید بی نقص باشه. میگم دیگع از لحاظ فرهنگی و فکری خیلی قدیم ...

بهش بگو پس کاری کن همیشه همین جوری بمونم فکر کرده با اذییت کردن تو با فکروخیال وعم وغصه بگو بجای خوب بودن بدون ازتو شکسته تر میشم  پس زندگی کاری کن تا خوب بمونم 

عجب بابا 

خودشون چی هستن که میخان زناشون مانکن ومدل باشه براشون 

بگو اونا تو فیلماس دروغه بخوای خوب باشم باید پول بدی به خودم برسم ورزش کنم استخر برم پرستار بچه بگیر تا بچم اذییت نشه 

بخدا زود پیر میشی با این کاراش 

بگو مردم باید زنشو تو رفاه وپول ومسافرت وطلا غرق کنه 

همسرم وقتی با من ازدواج کرد پدرو مادرش ب رحمت خدا رفته بودن واقعا پدرومادر من در حقش پدرومادری کردن ...

خب کاری نداره ک ،بگو دست تو جیبت کن پول بده برم جراحی کنم شکممو همین یکمم بردارم

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
بگو پول میدم برو بوتاکس کن حالم بهم میخوره قیافتو میبینم تو هم پول بده برم پیکر تراشی😬

پول ب جونش وصله 

جونشو بگیر ولی پولشو نه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خسته شدم دیگه اعتماد بنفسمو از دست دادم😓 همش میرم جلوی آینه میگم مگه من چی کم دارم

چرا در جواب نمیکی عوضش توام فلان جا و فلان جات بده این ب اون در

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار