2777
2789
عنوان

درمان شپش تو رو خدا کمک کنید

318 بازدید | 38 پست

من تو سر خودم و دخترم شپش دیدم دارم دیوونه میشم اصلا نمیدونم چطوری گرفتیم یه شامپویی چیزی بگید که تخم شپش رو هم نابود کنه اخه کسی نیست از سرم دربیاره اون لعنتی ها رو 

دیشب شامپو زدم نمیدونم اسمش چی بود وقتی شونه کردم یه دونه شپش زنده افتاد پایین اگه شامپوش خوب بود باید میمرد دیگه😭😭😭😭😭😭

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسپری یلدا

برو داروخونه بگو خودشون میدن یه چیز خوب

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

عزیزم سریع برو تو پیج @sorin_mart 

یه پک شپش دارن ۳ روزه کلا تمیز میکنه

من خواهرزادم گرفته بود هرچی شامپو و داروی شیمیایی خرید زد اثر نداشت ولی با این شپش ۳ روزه درمان شد

تا زیاد تر نشده سریع پیام بدین راهنماییتون میکنن

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
شامپو ضد شپش 

میگم که یکی زدم دیشب شامپو خیلی قوی میخوام واااای موهام اگه بدونی چقد پرپشته دلم میخواد کچل کنم 😭😭😭😭

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

شامپووتاید ومایع هیچی نزن بیفایدست من همشو امتحان کردم چند ماه درگیربودیم تاااینکه ازعطاری ضذ شپش سارینا گفتم اسپری هست محشره بخدا دعام میکنی من زدم رفت الا یک ساله پاکیم

فقط شماهم اگه اطلاعاتی دارید بیاین تاپیک اخر من

سرکه بزن با پلاستیک سرتو بپوشون برو زیراب شونه مناسب شپش بخر فقط زیر آب شونه کن

وامونده اونقد مو دارم زیر اب اصلا نمیشه با اون شونه شپش شونه کرد اونقد که گره میخوره

به نظر من اصلا هزینه برای شامپوهای شیمیایی نده

این پیجی که گفتم همه محصولاتش کامل گیاهیه

با قیمت مناسب

فکر کنم پکش ۶۰ تومن بود

بیرون ۵۰۰ تومن هزینه کردیم جواب نداد

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25