2777
2789
عنوان

درمان شپش تو رو خدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست

من خودمو دوتا دخترام گرفتیم بار اول هر راه کاری رو رفتم نتسجه نداد مجبور شدم موهای خوشگل دخترامو با نمره چهار بزنم مال خودمو نمره یک تا رفتن وقتی یکم موهامون رشد کرد دوباره شپش گرفتیم حالم خیلی بد بود دوباره هر کاری کردم نشد تا شونه دندانه ریز خریدم با شامپو شپش سه شب پشت سرهم با دخترام رفتیم حموم شامپورو طبق دستورش استفاده کردم موهارو به چند قسمت تقسیم کردم وبا شونه دندانه ریز حسابی شونه کردم ینی از کت وکول افتادم ولی می ارزید چون ریشه کن شدن بعدش از ترسم تند تند تا یه ماه میرفتیم حموم وحسابی شونه میزدیم که اثری ازش نمونه

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
من خودمو دوتا دخترام گرفتیم بار اول هر راه کاری رو رفتم نتسجه نداد مجبور شدم موهای خوشگل دخترامو با ...

دارم دیوونه میشم یعنی اصلا حالم دست خودم نیست دیشب تا صب تو حموم بودم داشتم میشستم موهامو یهو اب یخ شد نمیدونم چه مرگش شده پکیج پشت هم داره میاد سکته نکنم خوبه

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم دیوونه میشم یعنی اصلا حالم دست خودم نیست دیشب تا صب تو حموم بودم داشتم میشستم موهامو یهو اب یخ ...

عزیزم آروم باش حل میشه من خیلی در گیرش بودم بعضی وقتا از شدت ناراحتی میشستم گریه میکردم ولی خب خدارو شکر درست شد انشالله مال شما هم درست میشه بهترین روش همون شانه دندانه رزی باید موهارو به چند قسمت تقسیم کنی هر قسمت وچندین بار شونه بکشی تا تخما از تو موها دربیاد

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
دارم دیوونه میشم یعنی اصلا حالم دست خودم نیست دیشب تا صب تو حموم بودم داشتم میشستم موهامو یهو اب یخ ...

عزیزم اول ارامش خودت حفظ کن 

چیزی نیست خیلی ادما درگیرش شدن و درگیرشن به خودت استرس نده شامپوهارو مرتب بزن رو بالشیارو بزار اب جوش 

همش میره نگران نباش