2777
2789
عنوان

درمان شپش تو رو خدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست

اگه تونستی اول شامپوشو بزن خب بعد بیا کامل خوووب زیاد شونه کن موهامو با شونه دندونه ریز

بعد موهاتو خشک کن اسفند بزار دم بکشه

همون اب اسفند و از صافی رد کن ابجشو بزن موهات مشنبا بکش کامل بزار یه چند ساعتی بمونه برو حموم بیا دوباره شونه بعد که خشک شد 

اتو مورو بزار دمای اخرش ریز ریز موهاتو جدا کن از ریشهههه اتو بکش تا پایین چندبار عین کراتین دقیقا تا رشک ها بمیرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا کسی باید از سرت در بیاره تخم هارو 

یا هی خودت موهاتو چندین شب سس بزنی بری زیر دوش اب باشانه دندانه ریز شونه کنی تا هی رشک ها جدا بشه و بعد هی اتو مو بکش 

یا اینکه اینستا پیج های پاکسازی در یک جلسه هست بری اونجا انجام بدی 

میگم که یکی زدم دیشب شامپو خیلی قوی میخوام واااای موهام اگه بدونی چقد پرپشته دلم میخواد کچل کنم 😭😭 ...

عزیزم هیچی فایده نداره بخدا من حتی دونه دونه توسرمون درمیاوردم باز بود همین ک کفتم ضدشپش.سارینا از عطاری بگیری هرکدوم 45باید دوباربزنی راهنمایی کرده

سس مایونز بزن به موهات خیلی زیاد بزن کف سرت و کل موهاتو با پلاستیک محکم ببند طوری که اصلا موهات معلوم نباشه بزار تا هشت ساعت بمونه این فقط شپش هارو میکشه واسه تخمشونم موهاتو تا یه مدت اتو بکش با سرکه و شونه مخصوص موهاتو شونه کن و کل خونتو پودر ضد شپش بزن به رخت خواب و مبل فرش و لباس همه رو با پودر پوشش بده که اگه لابه لای وسایلت بود زنده نمونه .

آها یادم رفت بگم پتو و لباس و رخت خواب و چیزای قابل شست و شو رو با آب داغ بشور.

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم

ببین موهای خودت راحت با یکی دوبار رنگ کردن پاک میشه.موهای دخترتم سرکه سیب بزن روزی یه بار ماساژ بده بشور .ببر تو حموم شونه و سشوار بکش بریزن پایین.بخوابونش رو پات تخماشو از ریشه موهاش سوا کن

اگه تونستی اول شامپوشو بزن خب بعد بیا کامل خوووب زیاد شونه کن موهامو با شونه دندونه ریز بعد موهاتو ...

اینایی که میگی برا منی که تنهام با یه بچه یه سالونیمه خیلی سخته😭😭😭

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

من گرفتارش شده بودم واقعا وحشتناک بود 

با این شونه دندونه دارا ک بلندن و قدیمی 

سرتو هر نیم ساعت شونه کن جوری ک قشنگ پوست سرت درگیر بشه تو حمام بعد میبینی رشک و شپش ها میوفتن کف حموم با آب بفرستشون تو فاضلاب بعد لباستو در بیاریا بتکون بیا بیرون. یه دو هفته شونه کن نابود میشن  

ببین موهای خودت راحت با یکی دوبار رنگ کردن پاک میشه.موهای دخترتم سرکه سیب بزن روزی یه بار ماساژ بده ...

شپش با رنگ نمیره ی دوستام دکلره کرد فایده نداشت خود شپش میمیره تخم شپش ن 

دیگ عزیزم چاره نداری شپش به این راحتیا از بین نمیره بیشترم بشه خودت اذیت میشی 

فقط درمونش این پیجی هست که معرفی کردم شپش های چند ساله رو سه روزه نابود میکنه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍