2777
2789

و چون درست سقط نشده و بقایات طولانی مدت مونذه چسبندگی ایجاد کرده و با هرقرصی دفع نمیشه نیاز به کمک پزشکی داره که اصلا ترسناک نیست بیهوش میشی هیچیم نمیفهمی بعدشم نه بخیه داره نه هیچی چند ساعت بعده عملم مرخصی به همین خوبی😁😍

عزیزم اصلا از کورتاژ نترس هرکی این خزعبلاتو بهت گفته که سنت کمه بچه دار دیگه نمیشی و رحمت سوراخ میشه ...

عهه مرسی عزیزمم

من دیگه از اونموقع رابطه ندارم و یبار بدون دخول رابطه داشتم اصلا داخل واژنم نشد و فقط دور واژنم ریخت 

زود پاشدم پاککردم و رفتم دسشویی و شستم 

خودمم ال دی هارو قط کرده بودم و پریود شده بودم 

دو روز بعدش شدید خونریزی کردم یکم شدید تر از پریودی 

بعدش یهو قط شد الان بقایا دارم ولی ن خونریزی دارم ن لکه بینی 

ممکنه باردار باشم؟؟خیلییی میترسم چون بقایا مونده😭😭الان قانونا باید لکه بینی میداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهه مرسی عزیزمممن دیگه از اونموقع رابطه ندارم و یبار بدون دخول رابطه داشتم اصلا داخل واژنم نشد و فقط ...

نهههههه اصلا امکان بارداری نیست با وجود بقایا 

اره باید لکه بینی داشته باشی

جای دیگم سونوی واژینال برو باز اونم تایید کرد حتما کورتاژ کن 

اره رابطه نداشته باشی بهتره چون عفونت میگیری هرچند بعدع کورتاژ شاید عفونت بگیری البته قرص میدن بخاطر جلوگیری از عفونت ولی بازم اگر دچار عفونت شدی طبیعیه 

نهههههه اصلا امکان بارداری نیست با وجود بقایا اره باید لکه بینی داشته باشیجای دیگم سونوی واژینال برو ...

اره عزیزم الان لک اومد خیالم راحت شد

فقط دکتر گف بتا پایینه علائم عفونت هم نداری یه دوره دیگه صبر کن و وختی پریود شدی کنجد سیاه و تخم شوید و .. بخور بلکه دفع شد

یعنی رحمم تاب میکنه؟ من خودمم ریزه میزه ام نمیدونم میگن سوراخ میشه رحم و دیگه بچه دار نمیشی و کوچیکی ...

رحم چطوری سوراخ میشه 😑🙁چه حرفها

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تروخدا بگین خیلی برام خطرناکه؟دیگه بچه دار نمیشم؟

نه عزیزم طبیعیه.بهتره با دکترت مشورت کنی.اینحا اکثرا سنشون کمه پیشنهاد خوبی نمیذن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...