2777
2789
اصلا توجیه کننده نیس،اما شایدطرف یکبارانجام بده همون یه بارم خودش پشیمون بشه تاابد،ولی اکثرا تکرارمی ...

دقیقا موافقم.  من منطورم مرد ها بودن .

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان 

بد تر از خیانت توجیه خیانته 

کسی که شرممنده و پشیمونه امیدی بهش،هست ولی امان از آدم پر رو و توجیه گر 

البته همسر شخص خیانت کننده اگر حقوقشو رعایت نکرده باشه مقصر هست ولی اون میتونست جدا بشه

نه هیچ توجیهی نداره.اما یکوقت یه اتفاقی می افته که دست خود ادم نیست.هیچوقت کسی را قضاوت نکنید.من چنی ...

اره متوجهم کسی  رو نباید قضاوت کرد

به هیچ عنوان بد تر از خیانت توجیه خیانته کسی که شرممنده و پشیمونه امیدی بهش،هست ولی امان از آدم پر ر ...

بدتر از همشون اونیه که اصن گردن نمی‌گیره و بجاش تورو مقصر میکنه که شکاکی و حساس یا دوروغ میاره

خیانت به نظرم هیچ توجیهی نداره 

زن و مرد هم نداره 

ولی تو جامعه ما معمولاً به زن میگن حالا ببین اگر پشیمونه ببخش حتی اگر رفته باشه با طرف خوابیده باشه

اما به مرد میگن نهههه غیرتت کجاست پدرش رو دربیار حتی اگر در حد یه پیامک باشه 

به زن میگن تقصیر خودته لابد به نیاز هاش رسیدگی نکردی 

ولی به مرد که میرسه حتی توجه نمیکنن این با زنش چه رفتاری داشته 

و از اونطرف قانون داره به مرد اجازه خیانت میده در قالب صیغه و ازدواج 

و مردها به صورت شرعی و قانونی میتونن خیانت کنه و کسی هم بهشون نگه بالای چشت ابرو هست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐