2777
2789
عنوان

خانما، تصمیم برای بچه ی دوم. راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 47 پست
چقد قشنگ نوشتی دوسداریم ذوق وهیجان داریم فقط نگرانیم واینکه من خودم ۳تاخواهروبرادر دارم ولی در اصل ...

ذات هربچه به پدرمادرش میره،مخصوصا دوران جوونی پدرمادر😅حالا ببین جوونیاتون چطور بودین 😅😅نگران نباش،خوب از پس تربیتش برمیای.کانون خانوادت،گرمتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات هربچه به پدرمادرش میره،مخصوصا دوران جوونی پدرمادر😅حالا ببین جوونیاتون چطور بودین 😅😅نگران نباش ...

امیدوارم بهترین تصمیم بگیریم

شمام کانون خونتون گرم و شاد

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
انشالله بماند پارسال یه سقطم کردم کلی حال روحیمون خراب بود

انشالله بحق جدم سالم بیاد بغلت

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
شماکه حتما اقدام کن خدا روزی رسونه من ماشاالله پسرم خوش قدم بود الانم میگم حتی نونی که میخوریم بخا ...

فدات گلم خدا برات نگهش داره شماهم شوهرت میخواد حتما فکراصو کرده و از پسش برمیاد انشالله یه دختر خوشگل به دنیل بیاری 

😊
نمیدونم تصمیم سخته  اعصابم ضعیفه حوصلم کمه ولی پسرم تنهاس همش میگه حوصلم سررفته

اگه حوصلت کمه و اعصابت ضعیف اقدام نکن ۱۰ تا بچه هم بیاری الان انقدر فاصلشون زباده که تو دوتا دنیای متفاوت میشن فقط کار و زحمت خودت زیاد میشه .

حالا که پسرت رو بزرگ کردی کیف دنیا رو کن حوصله داری دوباره بخاطر حرف مردم خودت رو درگیر بچه داری کنی 

۱۰ سال تا از اب و گل دربیاد شده ۴۵ سالت 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
فدات گلم خدا برات نگهش داره شماهم شوهرت میخواد حتما فکراصو کرده و از پسش برمیاد انشالله یه دختر خوشگ ...

ووویییی قلبم اکلیلی شد

عاشق دختریم منو همسرم

انشالله 

هرکی نداره خدابهش بده هرکی ام داره خدا براش حفظ کنه

چرا عزیزم میخواد صاحبخونه بیرون منه مامانت کجاست خدا بچه هات رو برات نگهداره 

چون پسراش حسودن صابخونه 

مامانم پیش شوهرش 

ممنون عزیزم خدا قسمت شما هم بکنه بچشی این شیرینی و 😊

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
اگه حوصلت کمه و اعصابت ضعیف اقدام نکن ۱۰ تا بچه هم بیاری الان انقدر فاصلشون زباده که تو دوتا دنیای م ...

😂😂😂😂

مثل اینایی که یدونم نداریم یجامیریم همش چشممون دنبال بچه های مردمه

پسرم هرکیومیبینه میگه واااای چقد بامزس و... 😍😂

بازم هرچی مصلحت خداس

دعا کن شوهرم از خر شیطون بیاد پایین بذاره منم دختر دار شم 😊🥺

انشالله 

انشالله، بزار آماده باشه که بعد باهات همکاری کنه

ی مدت شوهرتو رهاکن اصلا اسم بچه نیار گیرنده

خودش کم کم راغب میشه

بعدم که دنیابیاد میشه دنیاش

انشالله  انشالله، بزار آماده باشه که بعد باهات همکاری کنه ی مدت شوهرتو رهاکن اصلا اسم بچه نیا ...

4 ساله رهاش کردم الان میگم بیاریم خخخخ اونم میدونه من دوست دارم هرجا میریم اسم بچه میاد نگام میکنه خخخ میگه من دوست دارم ولی خودش نه 

😊
تصمیم برا بچه اول راهنمایی مستاجر و با دارند ماهی 8 تومن تا 10 تومن  چند تا قرعه کشی و وام داری ...

کار شوهرت خوبه بیار حتما. همسر من بیکاره. اسنپ کار میکنه. بیمه نیس. خونه نقلی داریم. ولی من جرات نمیکنم ب خاطر بیکاری شوهرم