2777
2789
عنوان

خانما، تصمیم برای بچه ی دوم. راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 47 پست
خواهر اینجا با بچه اول هم مخالفن  ولی خب اگه شرایط الان خوبه بیار  اگه هم برا حرف مرد ...

میخوام از تجربه هاشون بشنوم گلم

سن خودم خوبه نگران اختلاف سنی بچه اول و دوم هستم

واینکه همسرم با بچه اختلافش زیاده

البته که مشکلات مالی هم دخیل هست

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس داری؟حوصله رسیدگی بهش داری؟بنظرت با اومدنش،زندگیتون قشنگ تر میشه؟میتونی ساپورت کنی،مالی،معنوی.همه جوره؟واس اقدام کردنش هیجان داری؟اگه اره که بنظرم،شروع کن،نه سنت خطرناکه.نه تفاوت سنی بین بچه ها مهمه.اینکه میگی بقیه میگن خودت تنهامیشی با ی بچه و بچت تنهاست هم همش حرفه.چه بسیار خواهربرادرایی که چشم دیدن همدیگرو ندارن،چه بسیار که همدیگرو کشتن.حرف مردم هیچ جای زندگیت نباشه،فقط وفقط خودتون و شرایط زندگیتون،موثره در فرزنداوری

منم بچم همسن بچه شماس و من تصمیم واسه دومی ندارم. ای کاش شما که میخواستین زودتر اقدام میکردین تا فا ...

منم تا الان به همینا فکر کردم

ولی واقعا کمه انگار یدونه خودش تنهاس منم زود تنهامیشم

نمیتونم تصمیم بگیرم 

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

خودم تک فرزندم اذیت شدم 

تنهایی زیاد کشیدم ، اعتماد بنفسم پایین ، تعامل اجتماعی کم ....

اختلاف سنیم با مامانم زیاد بود مخصوصا این اذیتم کرد

بستگی به بچه و شرایطشم داره البته 

مثلاً من خودم تو شهر غریب بودیم خودش مزید بر علت شد برای اذیتام 

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

عههه من خیلی دوست دارم شوهرم نمیزاره می‌ترسه از پسش برنیایم

بچه خیلی شیرینه سختی هاشو داره من ۲۷ سالمه بچه دومم ۴ ماهشه مستاجر بیمه هم داریم ولی به درد نمیخوره😅صابخونه ام میخواد حکم جلب بگیره بیرونمون کنه مادرم ندارم تنهای تنهام تواین دنیا دلم به دوتا جوجه هام گرمه خیلی خوبه و شیرین باید تجربه اس کنی عزیزم😘😊

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
تصمیم برا بچه اول راهنمایی مستاجر و با دارند ماهی 8 تومن تا 10 تومن  چند تا قرعه کشی و وام داری ...

شماکه حتما اقدام کن

خدا روزی رسونه

من ماشاالله پسرم خوش قدم بود الانم میگم حتی نونی که میخوریم بخاطر طاهاس

نگران نباش، هرآنکس که دندان دهد نان دهد

منم تا الان به همینا فکر کردم ولی واقعا کمه انگار یدونه خودش تنهاس منم زود تنهامیشم نمیتونم تصمیم ...

اسی من خودم تو پنج سالگی پسرم اصلا امادگی روانی نداشتم چون اصولا کمکی ندارم بر بزرگ کردن بچم و نه مادر خودم هست نه مادر همسرم که چند ساعتی بچمو پیشش بزارم کاری انجام بدم اما از طرفی الان میبینم فشار همش زومم رو پسر اولم دم پیری همش انتظار دارم بد بیا به ما سر بزنه  از وقتی باردار شدم کلی نشاط به خونه برگشته  و پسرم خیلی خوشحاله امیدوارم دنیا بیاد چون اولی بزرگ شده دیگه زیاد دردسری نداشته باشم کمک حالم بشه 

میخوام از تجربه هاشون بشنوم گلم سن خودم خوبه نگران اختلاف سنی بچه اول و دوم هستم واینکه همسرم با ب ...

اخلاق بچه ها با هم فرق داره شاید قبول کنه شایدم نه 

بچه های  داداشم ۱۷ سالشونه ،و یه خواهر ۴ ساله و دوتا داداش ۴۰ روزه دارن 

مشکلی با این موضوع ندارن و البته خیلی هم خوشحالن به قول خودشون سال دانشگاه میرن دیگه مادر و خواهرشون تنها نیستن 

داداشم و خانمش ۴۵ سالشه هستن 

اینجا هم چند نفری هستن که نو جوونن و با بچه کوچیک یا بار داری مادرشون مشکلی نداشتن 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
منم ۳۴ سالمه  همسرم ۴۰ دخترم ۸ سالشه   تمایل ندارم به بچه دوم. ببین حرف مردم رو ب ...

نمیدونم

تصمیم سخته 

اعصابم ضعیفه حوصلم کمه

ولی پسرم تنهاس همش میگه حوصلم سررفته

دوس داری؟حوصله رسیدگی بهش داری؟بنظرت با اومدنش،زندگیتون قشنگ تر میشه؟میتونی ساپورت کنی،مالی،معنوی.هم ...

چقد قشنگ نوشتی

دوسداریم ذوق وهیجان داریم فقط نگرانیم

واینکه من خودم ۳تاخواهروبرادر دارم ولی در اصل تک فرزندم حتی خودم تنها ۱۵ساله همراه و کمک مامانمم

بقیه هیچ، میگم شاید داداش یا خواهر طاها مهربان و دلسوز باشه

اسی من خودم تو پنج سالگی پسرم اصلا امادگی روانی نداشتم چون اصولا کمکی ندارم بر بزرگ کردن بچم و نه ما ...

عزیزمممم

برات خوشحال شدم

انشالله بسلامتی بغلش کنی