2777
2789

خراب نشده ولی یخچال بهتره

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالت تهوع بارداری دکتر داده، هنوز نزدم، نمیدونم فایده ای داره یا نه

براتهوع شنیدم قرص ویتامین ای هم خوبه.ولی بپرس .

نوروبیوم برا کمخونیه وکمبودب. بزن برات لازمه که داده

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
براتهوع شنیدم قرص ویتامین ای هم خوبه.ولی بپرس . نوروبیوم برا کمخونیه وکمبودب. بزن برات لازمه که داد ...

باشه ممنون می پرسم از دکتر، نمیدونم والله، هفته 15 تموم شده، ولی نمیدونم تهوع و اینا کی خوب میشه

عزیزم شما امپول ب کمپلکس زدی حالت بهتر شد ؟ 

نه گلم، هفته ای یه سرم و آمپول دمیترون میزنم، قرص دمیترون رو هم  روزی سه تا میخورم، ولی فکر کنم چاره ای نیست، فعلاً باید تحمل کنم