2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر چهارتاشو جراحی کردم. بهتره حتما بخیه بزنه. در غیر اینصورت خرده‌های غذا میره داخلش و اذیت میشی. برای من یکیش را بخیه نزد و وقتی خرده های غذا میرفت داخلش برای تمیز کردنش اذیت میشدم. درد نداره، بی‌حسی میزنه‌ ولی وقتی اثر بی‌حسی کم میشه یه طرف صورتت درد میگیره. مرتب آب نمک استفاده کن و مراقبت کن.

من هر چهارتاشو جراحی کردم. بهتره حتما بخیه بزنه. در غیر اینصورت خرده‌های غذا میره داخلش و اذیت میشی. ...

اب نمک بدتر میکنه تیر دندون عقلمو کشیدم اب نمک گرفتم دردش صد برابر شد

من هر چهارتاشو جراحی کردم. بهتره حتما بخیه بزنه. در غیر اینصورت خرده‌های غذا میره داخلش و اذیت میشی. ...

عه

دوتا دوتا کشیدید؟بعد از جراحی اوکی بودید؟؟من پس فرداش میخوام برم مسافرت میترسم خونریزی یا عفونت کنه؟برای شما کرد؟

عهدوتا دوتا کشیدید؟بعد از جراحی اوکی بودید؟؟من پس فرداش میخوام برم مسافرت میترسم خونریزی یا عفونت کن ...

خونریزی و عفونت که نداره. فقط بهداشت دهان را باید رعایت کنید. معمولا از فک بالا سخت‌تره. حتی دندون فک بالا را پر کنید، سخت‌تره. ممکنه دندونای یه طرف را با هم بکشن، که موقع غذا خوردن با یه طرف دیگه غذا بخورید. ولی، از منو یکی یکی جراحی کرد. یادمه یه پاییز و زمستون وقتی باد سرد میخورد به صورتم، یه طرف فکم درد میکرد. ولی در کل حتی جای جراحی به مرور زمان خوب میشه.جوری که جای اسکار اصلا حس نمیشه.

مجبور نیستید وقتی آمادگیش را ندارید بکشید. اگر مسافرت میخواهید برید، کارتون را انجام بدین، بعد به پزشک مراجعه کنید. هر چند جراحی انجام میشه و کشیدن دندون راحت‌تر میشه، ولی پیش یه پزشک آقا برید، که مهارت هم داشته باشه.