2777
2789

هزینه های زندگیمون خیلی هست .حالا هرکی میبینه بهش میگه وای چقدر خراب شدی و فلان .شوهرم میگه حالم بد میشه .تورو خدا دعا کنید مشکلی نداشته باش 

چکاپ بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود ب خود نه از استرس و فشار روانی چرا ادم اشتهاش رو از دست میده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
میخواد بره بده ولی میترسم استرس من گرفته

خوب چکاپ بده که بهتره...........پس چی؟؟همینجوری بمونه؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دقیقا شوهرم خیلی استرس و فشار روانی که تا دلت بخواد داره .

منم س ماهی هست استرس و فشار روانیم زیاد شده خیلی لاغر شدم لباسام و شلوارهام اندازم نیست طبیعیه حالا ی چکاپ بده ولی استرس ادمو داغون میکنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خیلی میترسم الآنم حالم بد شد اگه دور از جونش کاری باشه

اگه الان چکاپ بده دکتر قرص فشار خون یا کاری ک لازمه انجام میده 

میتونی داروخانه بری از دکتر مشورت بگیری 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍