2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم هفتم ابان روز ازاد سازی یهودیان توسط کوروش بزرگ هست  و ۷ ابان روز کوروش هست نه زادرو ...

اها....پس برا همین میرن اونجا کلی شادی و بعضیام بهش سجده میکنن؟؟؟؟؟؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

4 شهریور برابر با 25 آگوست زاد روز کوروش کبیر و روز پدر در ایران باستان است.

کوروش دوم که به کوروش کبیر مشهور است، بنیان‌گذار و نخستین شاه شاهنشاهی هخامنشی بود که در بین سال‌های ۵۵۹ تا ۵۲۹ پیش از میلاد، بر نواحی گسترده‌ای از آسیا حکومت می‌کرد. کوروش به سنت و ادیان سرزمین‌های فتح شده احترام می‌گذاشت. پارسی‌ها او را پدر، روحانیان بابل او را برگزیده مردوک، یهودی‌ها او را مسیح فرستاده شده از جانب یهوه و یونانیان او را فاتحی بزرگ و سیاستمداری باهوش می‌دانستند. والتر هینتس، می‌گوید: «کوروش سه امپراتوری را ساقط کرده بود: ماد، لیدیه و بابل. کوروش هیچ‌کدام از سه فرمانروا، نه آستیاگ، نه کرزوس و نه نبونعید را نکشت، بلکه به تبعید آن‌ها بسنده کرد و حتی برای آن‌ها زندگی شاهانه‌ای فراهم آورد. این رفتار در جهان باستان بی‌سابقه بود و تا زمان کوروش هرگز اتفاق نیفتاده بود».

4 شهریور برابر با 25 آگوست زاد روز کوروش کبیر و روز پدر در ایران باستان است. کوروش دوم ...

👏👏👏👏🤍🤍🤍

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

خدای من 

چقدر شخصیت عالی دارید 

چقدر خوشحالم که هنوز هم وطن پرستای باغیرتی مثل شما هستن 

الان کمتر کسی هست که چیزی از تاریخ خودمون بدونه و براش مهم باشه 

ولی تاپیکای شما خیلی امیدوارم کرد در حدی بغض کردم 

کاش نسل انسان هایی شما تا بینهایت ادامه داشته باشه انقد وطن پرستا زیاد بشن که همه ی جشنای ایران باستان از فرهنگ گذشته به فرهنگ الانمون برگرده  دوباره همگی بهانه های کوچیکی رو برای شادی داشته باشیم 

جشنامون خیلی بیشتر از عزاهامون بشه و ایران بشه ایرانه کوروش 

تا شاید کوروش و ایران زمین  ارامش پیدا کنن 

خدای من  چقدر شخصیت عالی دارید  چقدر خوشحالم که هنوز هم وطن پرستای باغیرتی مثل شما هستن& ...

متاسفانه نمیزارن مثلامن خودم یه تایپک داشتم تمام تاریخ ها زادروزهاوجشن هاومراسمات زرتشتیان وایرانیان باستان میذاشتم وقفل میکردم کسی نظرنذاره متاسفانه ترکوندن تلاش برابرگردوندنشم بجای نرسید

متاسفانه نمیزارن مثلامن خودم یه تایپک داشتم تمام تاریخ ها زادروزهاوجشن هاومراسمات زرتشتیان وایرانیان ...

واقعا چطور بعضی افراد اینقدر با خودشون و کشورشون بیگانه میشن 😐

حالا نمیخوان رسوم قدیمی ایرانیو برگزار کنن  مهم نیست چرا انقدر دشمنی میکنن با ایران😕