2777
2789

از برنج بدش میاد

از زرشک بدش میاد

از ماهی بدش میاد

از گوشت بدش میاد

از غذا ابکی بدش میاد

از غذا خورشتی بدش میاد

از لوبیا بدش میاد

از عدس بدش میاد

از ترشی بدش میاد

از فلفل بدش میاد

از مرغ بدش میاد

فقط پفک و ماکارونی میخوره😑😑

الان چند روزه داریم ماکارونی میخوریم جاییم مهمونی رفتیم براش ماکارونی بردیم😑😑

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😂😍

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
مث داداش منه 

وای😑😑

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

خواهر زاده منم همین بود قبلنا ،الان راهنمایی میره بهتر شده ،وای کباب چنجه هم نمیخورد 😋😋😋الان یادم افتاد دلم ضعف رفت 🤣🤣🤣

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

نباید اینکارو کنید ، دوبار گشنه بمونه همه چی میخوره 

پسر من سه سال و نیمه اونم فقط می‌گفت ماکارونی مادرم اینان به حرفاش گوش میدادم دیگه خودم وارد عمل شدم گفتم هر چی سر سفره هست باید بخوره وگرنه از غذا خبری نیست 

دوبار گشنه موند الان بهتر شده 

نیشگونش بگیر

!😂

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
بنظرم لوسش نکنید بعدا خودتون پشیمون میشید://////

چیز دیگه ای درست کنیم جیغ میزنه قهر میکنه یا لباس میپوشه میره حیاط😐

پفکو کمش کنید واسه رشدش خوب نیست

نمیشه که همش ماکارونی بدنش همه مواد غذایی میخاد

غذای دیگم درست کنید گشنش بشه میاد میخوره🤣

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد ؛ وگر پنهان کنم ترسم،که مغز استخوان سوزد 💫