سلام. بچه ها من چند روز پیش با یه دختری اشنا شدم که ادعا میکرد از طریق یه خانم تونسته خیلی راحت بره داروسازی بخونه. بهش گفتم چطوری و اینا شماره خانمه رو داد. زنگ زدم گفت که ما نه صندلی میفروشیم نه تغییر رتبه گفتم خب چیکارمیکنین؟ گف ما میایم مدارک شمارو طوری تنظیم میکنیم که یعنی شما رفتی مثلا مجارستان یا روسیه ۴۰ واحد پاس کردی. طبق قانون وقتی یکی ۴۰واحد (که بعد دیدم تو گوگل نوشته ۷۰واحد)پاس کرده باشه میتونه ایران بیاد تو یکی از دانشگاهای تهران شیراز اصفهان یزد مشهد کرمانشاه ادامه تحصیل بده. گفت فقط قبلش یه ازمونه که کتاباشو در اختیارت میزاریم و واقعا راحته ازمونش. این کار کاملا هم قانونی هست. بعد گفتم چه دانشگاهایی میشه گفت دولتی میشه هزینشم ۶۰۰میلیونه. ازاد میشه هزینشم ۴۸۰میلیونه. بین الملل هم میشه که ۳۶۰میلیونه. اول کار هم ۱۵۰میلیون میدی که مدارکتو بفرستن مجارستان. بچه ها واقعا همچین چیزی میشه؟!کسی چیزی راجبش شنیده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.