2777
2789

هر

چه

در

پِی اش

بدوی،

از

تو

می گریزد

آرام

که

بگیری؛

می آید!

|شمس تبریزی|🌱

هر چی غمه رها کنید پاشید اول صبحی مثل من به خودتون برسید 

تیاز نیست کار خاصی کنید 

موهاتون ناناز کنید ی رژ بزنید و ی پیس عطر و ی اهنگ شاد 

و ی صبحونه خوشمزه 🧇😍چون که شما لایق حس خوبید

یادتون نره روی هر چیزی

متمرکز بشید همون جذب میکنید🫱🏻‍🫲🏽

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

,من دو ساعت پیش این کارارا کردم 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

,من دو ساعت پیش این کارارا کردم

خیلیم عالی خانم سحر خیز😍

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خیلی حس خوبی گرفتم 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

میدونم پیدا کردنش سخته ولی لطفا نام کاربریمو همیشه تو تاپیکات تگ کن مرسی ازت ❤️ ❤️ 🌹 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ما که مثل اسب داریم درس میخونیم🫠

انیکارا بکن بعد بخون عزیزم 

انشالله موفق ترین باشی 😍😍

باردارم و استراحت مطلق دست تنهام خ دوس دارم ازجام بلندشم کارامو کنم خسته شدم همچیز بهم ریخته

به ابن فکر کن تو داری ی موجود نانازی رو پرورش میدی و این هیلی کار سخت و بزرگ و در عین حال تحسین بر انگیزه 

تو بهترینی عزیزم .

باردارم و استراحت مطلق دست تنهام خ دوس دارم ازجام بلندشم کارامو کنم خسته شدم همچیز بهم ریخته

عزیزم این روزا هم میگذره خوشگلم

ولی به این فکر کن که انشالله نی نی رو بغل میکنی

و دیگه استراحت تموم میشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم پیدا کردنش سخته ولی لطفا نام کاربریمو همیشه تو تاپیکات تگ کن مرسی ازت ❤️ ❤️ 🌹

اگر یادم موند حتما قشنگم