2777
2789
عنوان

چي بايد ميگفتم ....

74 بازدید | 16 پست

دختر خواهر شوهرم رو پا گشا كرديم . يه سفره ي رنگين مهيا كردم . همه ش ميگفتن خيلي زحمت كشيدي ، چرا اينهمه زحمت كشيدي. منم خودم ميدونستم خيلي زحمت كشيدم ولي ديگه نميخواستم از اون تعارفا بكنم كه چه زحمتي ، اختيار داريد ، وظيفه ست ، از اينا .

بنظرتون چي ميگفتم در جواب كه زحمت خودم رو هم ناديده نگرفته باشم .

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

البته من خيلي ساده م . همه ش بلدم كار خودم رو ناچيز جلوه بدم . و در واقع شكسته نفسي ميكنم ولي اونجا حتي نميخواستم شكسته نفسي كنم

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش باهم بودن رو داشت

سواليه.؟ 

اره اونا رو دوست دارم . ارزش داشت .

ولي چون با كلاس تَر از منن . منم نميخواستم تعارف بيخود بكنم كه به چشم نيام

سواليه.؟  اره اونا رو دوست دارم . ارزش داشت . ولي چون با كلاس تَر از منن . منم نميخواستم تعار ...

نه سوالی نیست 

این جمله یعنی درسته زحمت کشیدم اما این‌همه زحمت ارزش اینکه دو هم  جمع بشیم رو داشت  

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
یکی از حرفا اینه که من برای عزیزانم هر کاری از دستم برمیاد انجام میدم خوشحالشون کنم

ميدوني يه جورايي چون با كلاسن . هر كاري براشون ميكنم كار خودم رو كم ميبينم و فكر ميكنم كاري نكردم . تعريفشونو دوست داشتم ولي نميدونستم خودم چي بگم .

نه سوالی نیست  این جمله یعنی درسته زحمت کشیدم اما این‌همه زحمت ارزش اینکه دو هم  جمع ...

من با خانواده شوهر از اين حرفا نميزنم . احساس ميكنم باعث ميشه خودشونو بگيرن 😒

هر چقدرم با باکلاس باشن به پای شمانمیرسن والا🤗

من خاكي ، اونا بالا بالا . هيچوقت نميدونم چي بگم باهاشون . يا تعارفاتشون رو چي جواب بدم كه خودمو دست كم نگرفته باشم

من با خانواده شوهر از اين حرفا نميزنم . احساس ميكنم باعث ميشه خودشونو بگيرن 😒

شما با این‌جمله هم داری به خودت ارزش میدی هم به اونا

از یه دورهمی معمولا همه لذت میبرن ، یعنی زحمت رو برای لذته خودت هم کشیدی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
شما با این‌جمله هم داری به خودت ارزش میدی هم به اونا از یه دورهمی معمولا همه لذت میبرن ، یعنی زحمت ...

افرين !!!! ممنون ميشم بعضي چيزارو يادم بدين .

من خيلي كم ميارم جلو اقوام باكلاس .

افرين !!!! ممنون ميشم بعضي چيزارو يادم بدين . من خيلي كم ميارم جلو اقوام باكلاس .

منظورتون از باکلاس چیه ، تحصیلاته خاصی دارن  ، وضع مالیشون خیلی خوبه ، رفتار و‌منش فوق العاده ای دارن؟؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
منظورتون از باکلاس چیه ، تحصیلاته خاصی دارن  ، وضع مالیشون خیلی خوبه ، رفتار و‌منش فوق العاده ا ...

تحصيلات خودم كه بالاتره ، ولي اونا مد روزن ، هميشه آخر تيپ ميزنن و منزل شيك و اشياي قيمتي و جهيزيه ميلياردي و عروسي لاكچري براي دخترشون گرفتن.

منم از همه نظر متوسط .

خيلي دغدغه اينو دارم كه با اين جور آدما چجوري خودم رو نشون بدم در حالي كه با آدماي همسطح خودم سنگ تمام ميزارم كم نميارم .

با كلاسايي كه هي ناز ميكنن .... نميدونم چجوري بهشون ارزش بدم كه خودم جا نمونم.