2777
2789
عنوان

چي بايد ميگفتم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 16 پست
چقدر میگی باکلاسن هیچ کس باارزشتر از خودآدم نیست قطعا شمام خوبی یه کم اعتماد بنفس

چي بگم والا ، من كه خوبم ولي ناز ندارم با كرشمه رفتار نميكنم .همه ش فكر ميكنم بده بستانمون مساوي نيست

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
تحصيلات خودم كه بالاتره ، ولي اونا مد روزن ، هميشه آخر تيپ ميزنن و منزل شيك و اشياي قيمتي و جهيزيه م ...

به اونا کاری نداشته باش ، خودت رو از نظر اخلاقی و رفتاری ،  بکش بالا ، نه برای اونا که میگی باکلاسن ، برای رشد خودت 

تا وقتی مدام دنبال راضی نگه داشتن ، از پس براومدن یا مقایسه با دیگران باشی ازشون یه قدم عقب تری

وقتی جلوشون احساس کمبود کنی نمیتونی ارتباط بگیری

پس معیارهای زندگیت رو عوض کن و ادم باکلاس رو کسی بدون که اگاهی و اطلاعات داره و بلده درست صحبت و رفتار  کنه و اخلاقش از بقیه بالاتره ، زنانگی داره و خودش رو دوست داره 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.