2777
2789
عنوان

یه کتاب خوب معرفی میکنید

179 بازدید | 38 پست

برای یه آدمی ک مدتهاست کتاب درسی میخونه و ته تلاشش نرسیدن بوده و الان تو متلاشی ترین حالت ممکنه و هیچییی حالشو خوب نمیکنه و میخاد ب کتاب پناه ببره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كيمياگر

سمفوني مردگان

چشم هايش

مرگ ايوان ايليچ

دايي جان ناپلئون 

(٢تاي اخر رو معرفي كردم چون گفتي حالت خوب نيست حالتو بختر ميكنه)

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

هزار و یک شب ( عالیهههههه)

کلیکه و دمنه

قابوس نامه 

دیوان حافظ 

بوستان و گلستان سعدی

ملت عشق

اینا همه ادبیه البته اما پر مفهوم😂 

اگه زیاد متوجه نمیشی ، باید نثر روانشون رو بگیری

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

هزار و یک شب ( عالیهههههه)کلیکه و دمنهقابوس نامه دیوان حافظ بوستان و گلستان سعدیملت عشقاینا همه ادبی ...

مسخره نکنید ها، من به هر کتابی نمیگه کتاب، فقط اینا...

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

به به دوست خودم رو پیدا کردم

😂😂

زنان زیرک 

قدرت شروع ناقص 

تصمیم کرفتم خودم باشم 

تصمیم گرفتم بیخیال باشم 

میخواهم بمیرم ولی هوس دوکبوکی کرده ام 

قانون پنجاهم 

تکه هایی از یک کل منسجم 

خودت را به فنا نده 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…