2777
2789
عنوان

پایان

155 بازدید | 16 پست

خسته‌م، فکر کنم به نقطه‌ی بی بازگشتی از زندگی رسیدم، هیچ چیز ارومم نمیکنه، نه سفر نه خرید نه عزیزانم نه رویاها. فقط چندتا کار مونده، انجامشون بدم و بعد یه خداحافظی ابدی. از ه‌مه چیز دست کشیدم، پرده‌های کلفت و تیره‌ای خریدم میخوام نور رو هم نبینم. قدم زدم، خندیدم، خیلی چیزها، این قرصا و روانشناسی ها فقط دست‌‌وپامو بسته وگرنه عمیقا تنهام. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا به همچین نقطه ای رسیدی؟

مسیر طولانی‌ایه، سالها اتفاقات کوجیک و بزرگ، دلیلم مسئله خاصی نیست، فقط یروز بیدار میشی میبینی ای بابا، از مرگم که نمیترسی دیگه .تو هم که خسته‌ای .

فقط میتونم بگم منم خیلی خستم خیلییی زیاد ولی طاقت بیار نفس بکش حداقل اگه زندگی ام نمیکنی زنده بمون شاید همچی قشنگ شد میدونم توی سیاهی و نا امیدی ای فقط همین ک‌زنده بمونی کافیه نمیخوام الکی دلداریت بدم ولی هرکار ک میکنی خودتو از بین نبر 

اگه یکی از عزیزات میخواست اینکارو بکنه چجوری دستو پا میزدی جلوشو بگیری فکر کن جون یکی از عزیزات تو وجود توعه همون‌جوری دستو پا بزن ک از این فکر منصرفش کنی به هر قیمتی شده

خب ، احتمالا میخووی خودکشی کنی ؟ مگه نه ؟ 

میخوای قرص بخوری ؟ ۱ درصد اگه نمیری کلیه معده و کلی از اعضای بدنتو از دست میدی 

میخوای رگتو بزنی ؟ فکر نمیکنه درد داره ؟ واقعا داری بدترین ظلمو به خودت میکنی ، عزت نفس پایینی داری که بخوای به خوت اسیب بزنی 

میخوای بپری پایین ؟ ۱ درصد اگه فلج شی چی ؟ نکن اینکارو 🙂

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

مسیر طولانی‌ایه، سالها اتفاقات کوجیک و بزرگ، دلیلم مسئله خاصی نیست، فقط یروز بیدار میشی میبینی ای با ...

اگه خسته ای استراحت کن

این زندگی یه مسیره

این خستگی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

اتفاقات کوچیک‌وبزرگی‌که حل نشدن

از دید دیگه نگاه کن به مسئله

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

خدا خیلی بزرگتر از مشکلات ماست اینو به کرات تو زندگیم دیدم طاقت بیار منم یه روزایی داشتم که احساس میکردم دیگه نه راه پس دارم نه راه پیش خیلی درمانده و مستأصل بودم اما خدا برام معجزه کرد شک نکن که برای تو هم معجزه میکنه فقط امیدتو از دست نده