2777
2789
عنوان

نمیدونم باید چیکار کنم😑

270 بازدید | 22 پست

حدود شش ساله با یکی دوستم، چندسال پیش یه فاصله ای بینمون افتاد ولی دوباره آشتی کردیم. 

عید اومدن برای آشنایی ک بعدش خاستگاری و عقد ولی چون تازه سربازیشون تموم شده بود و کار نداشتن، پدر من نپذیرفتن. الان یه مشکل مالی خیلی بزرگ براش پیش اومده،(مدتی در بازار بورس و الان هم ارز دیجیتال) فعالیت داره. مشکلش اونقدر بزرگه ک با وام و اینا هم حل نمیشه. هرسری هم ک میخواستن بیان برای خاستگاری یه داستانی ب وجود اومد. الان ذهنم خیلی بهم ریختس و نگران آیندمم، این رو هم بگم تک فرزندم و پدرم خیلی بهم وابستس. 

همه خانواده و آشناها از این دوستی خبر دارن و اگر بهم بخوره برای پدر و مادرم بد نمیشه؟ 

ب عشق و علاقه بعد از ازدواج اعتقاد دارید؟

با اجازه استارتر عزیز 💜

سلام دوستان اگه دوس دارید در تاپیک من شرکت کنید از اطلاعات خودتون بگید و از اطلاعاتی ک دوستان راجب لاغری گذاشتن بهره ببرید 🙏🏻🌺🌷

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب حرف مردم فکر نکن تصمیم درستو بگیر 

اگر اختلاف طبقاتی زیادی باهات داره و وضعیت مالیش خیلی بده خودتو توی دردسر ننداز 

ولی اگر با جنمه و میدونی میتونه دوباره از نو بسازه و معیارهای دیگتو داری باهم تلاش کنید وضعیتو بهتر کنید

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
کارت خیلی سخته خود پسره چجوریه؟ اخلاقش و خونوادش؟ 

خیلی خووبه و ب شدت دوسم داره،خانوادش هم خیلی خوبن، با اینکه یکم کوتاهی کردن تو ازدواجمون خانوادش ولی آدمای خیلی خوب و بافرهنگین

به عشق و علاقه بعد ازدواج اعتقاد ندارم 

به از بین رفتن عشق و علاقه بعد ازدواج اعتقاد دارم ولی بالایی رو نه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ب حرف مردم فکر نکن تصمیم درستو بگیر  اگر اختلاف طبقاتی زیادی باهات داره و وضعیت مالیش خیلی بده ...

اختلاف طبقاتی و فرهنگی نداریم. مشکلش چندماهه ب وجود اومده و میگه تا زمانی ک حل نشه نمیتونم بیام خاستگاری، بیشتر مامانم تحت فشارم‌میذاره ک زودتر‌بیان😑

خیلی خووبه و ب شدت دوسم داره،خانوادش هم خیلی خوبن، با اینکه یکم کوتاهی کردن تو ازدواجمون خانوادش ولی ...

خب این مشکل مالی رو چجوری میخواد حل کنه؟ کار ثابت داره؟ خونوادش چقدر میتونن حمایتش کنن؟ 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
خب این مشکل مالی رو چجوری میخواد حل کنه؟ کار ثابت داره؟ خونوادش چقدر میتونن حمایتش کنن؟ 

نمیدونم، بهتره بگم خودش هم‌ نمیدونه. 

دنبالِ کارِ و همه جا رزومه فرستاده. داداش بزرگش خیلی کمکش میکنه و هواشو داره. 

یه مشکلیم دارم جایی هم کار جور بشه، مثلا زیر ده باشه، نمیره و میگه ارزش نداره. اگ هم راضیش کنم ک بره، مامانش میگه نه و اینقدر میگه ک موفق میشه. حس میکنم نمیخواد ما ازدواج کنیم

نمیدونم، بهتره بگم خودش هم‌ نمیدونه.  دنبالِ کارِ و همه جا رزومه فرستاده. داداش بزرگش خیلی کمک ...

خب اگر واقعا شما رو میخواد و قصدش ازدواجه باید از یه جایی شروع کنه که نظر پدرت رو جلب کنه، بهش بگو تا زمانی که تو خودت رو به پدرم ثابت نکنی هیچی حل نمیشه

من یه زمان طولانی درگیر این اتفاقات بودم، نمیخوام مقایسه کنم ولی همسرم خیییلی رفت و اومد تا خونواده مو راضی کرد، جوری که آخرش بابام جلوی عشق و علاقه‌ش کم آورد

شما دختری خیلی دستت باز نیست، از ایشونه که یه حرکتی کنه، خونوادش کمکش کنن بدهیش رو صاف کنه و بره سر کار تا بتونه بیاد جلو 

اگر مادرش راضی به ازدواجتون نبود حتما این آقا پسر مستقیم یا غیر مستقیم میگفت بهت

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
اگه خیلی طول میکشه ک خودش و جم و جور کنه و توعم چندان علاقه زیادی نداری بهش ب نظرم بعدا با کوچکترین ...

طول میکشه و این بلا تکلیفیه از همه بیشتر اذیتم میکنه. من چندساله ک چشای کورم دیگه کسی رو نمیبینه 😄

ده تومن که پولی نیست بخوای ازدواج کنی تازه همونم نداره

نچ نداره، اگر هم بخواد سراغ این حقوقا بره مامانش نمیذاره، کسی ک اولِ راهه و هیچ سابقه کاری نداره ب نظرم باید توقعش رو بیاره پایین

خب اگر واقعا شما رو میخواد و قصدش ازدواجه باید از یه جایی شروع کنه که نظر پدرت رو جلب کنه، بهش بگو ت ...

هم ایشون و هم پدرم هردو لجبازن و غد. من موندم بینشون ولی کاری هم نمیکنه ک یکم توجه پدرم رو جلب کنه. 

مامانش حتی اگ بهم بی احترامی کنه هم بهم میگه :تو بد متوجه شدی و نسبت ب مادرم گارد داری😑

موضوعم اصلا مامانش نیس، چون میدونم هرچی بگم طرف اونه، بیخیالم بهش دیگه