2777
2789
بله عزیزم همون کتاب هم کپی از روی یک نسخه ی انگلیسی هست دقیقا همینطوره، اظهار نظرش در مورد هواپیما ...

دقیقا همینطوره.

حرصم میگیره از این همه جهالت!

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
اون به کنار، طرف کلی التماس کرده که عضو تیم ملی آلمان بشه،  بعد میگن ایرانی،  ایرانی بودن ...

:))))))

اصلا متوجه نمیشم

از تمام شرایط عجیب کشور و تلاش های این خانم فقط همین رو برداشت کردید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایران از نابغه ها استقبال نمیکنه هزارتا مریم میرزا خانی اینجا هست که هنوز مهاجرت نکردن شما میش ...

اینهمه نخبه هسته ایی و جراح موفق و نخبه های مهندس و ساخت پهپاد و فاکتور ۸ و ... اینها که مهاجرت کردن دنبال راحتی خودشون بودن ، نه به فکر وطن و من و شما،  تعجب می‌کنم که طرفداری میکنید ، بعد همین دانشمندان داخلی واکسن داخلی میسازن چقد تحقیر میکنید، واقعا لایق جهان سوم بودن هستیم

اون دختره اسمش چی بود 

اهان زهرا امیر ابراهیمی 

ک فیلمشو پخش کردن 

امسال جایزه گرفت 

اونم خیلییی موفقه بنظرم 

مث ققنوس سوخت ولی دوباره زنده شد و بال پر گرفت

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
دقیقا همینطوره. حرصم میگیره از این همه جهالت!

واااقعااا

وقتی بنظر خانم هایی که قراره مملکت رو بسازن یوتوبر ها و دلقک های اینستاگرامی الگو هستن، بهتر از این نمیشه

جالب اینجاست که هر چقدر بیشتر ویدئو های خانم کاتوزیان رو میبینی به خیالی بودن داستان هاش بیشتر پی میبری

زنهای ایرانی همه موفقن 

همین ک توی کشور زن ستیز 

با شوهرای درب داغون سر و کله میزنن از صدتای مریم میرزاخانی موفق ترن 

والاا

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
دلیل نمیشه بگی با حجاب هست. کسی که دستهاش تا آرنج و موهاش تا کجا و گردنش بیرونه قطعا با حجاب نیست

خیر

به نظر من بین این همه بلاگر که واسه دیده شدن همه جاشو انداختن بیرون و فقط قر میدن و میرقصن و ... امثال سرنا امینی با حجاب هستن.

این همه افراد نخبه و فوق العاده مهاجرت میکنن. نظر خودتون چیه تجدید نظر کوچولویی داشته باشید و واقعی ...

پس ایرانی نیستن دیگه، افتخارشم برای آمریکاست، اونا به فکر رفاه خودشونن بعد ما بهشون افتخار کنیم که یه زمانی ایرانی بوده و بعد تغییر تابعیت دادن

واقعا بحث با کسایی ک با ادم هم‌عقیده نیستن اشتباه محضه... میگن کحقیقت اینه ای بود از اسمون افتاد و شکست هرکسی تکه ای برداشت و فک‌کرد حقیقت نزد اوست.... اینک همچنان جهان سومی هستیم تو این کشور دلایلش ایناس ک چسبیدیم ب ی مشت مذهب و عقیده قدیمی ک اگ‌پاتو کج بزاری قراره‌جرغاله بشی... اگ‌ب عقیده شما هرکسی تو‌قبر خودش قرار میگیره پس هرکسیم ب عقیده و ارزش های خودش باشه... هیچ‌حکومتی ابدی نبوده و نیست

والا شما عجیبید، مگه آمریکا هر وی مخالفش باشه رو تحریم نمیکنه؟ پس چطور علم اونا در اختیار کل دنیا قر ...

عزیزم کافیه 

هر چی شما میگی درسته 

عقل کل شمایی و همه جاهل و احمق

واااقعااا وقتی بنظر خانم هایی که قراره مملکت رو بسازن یوتوبر ها و دلقک های اینستاگرامی الگو هستن، ب ...

خیلی دارم حرص میخورم با همین کامنتا.

ولی بی نتیجه‌اس؛باید بی اهمیت باشیم😂🤝🏼

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
بنظرتون اینا دلیل میشه ک ب زن موفق نباشه؟ وقتی ک شخص باحجاب ی کشوری میاد در حواب گله های مردم این کش ...

زنهای زیادی تو ایران موفق هستن و شکی نیست، عکس میرزاخانی رو حذف کردن و به جاش اسم خیابون و یه مدرسه رو گذاشتن به اسمش، شما رسانه های اونور آب رو نگاه میکنی نصفه نیمه بهت خبر میدن، اون چیزیو که بنفع منافعشونه عزیزم