الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ایران از نابغه ها استقبال نمیکنه هزارتا مریم میرزا خانی اینجا هست که هنوز مهاجرت نکردن شما میش ...
اینهمه نخبه هسته ایی و جراح موفق و نخبه های مهندس و ساخت پهپاد و فاکتور ۸ و ... اینها که مهاجرت کردن دنبال راحتی خودشون بودن ، نه به فکر وطن و من و شما، تعجب میکنم که طرفداری میکنید ، بعد همین دانشمندان داخلی واکسن داخلی میسازن چقد تحقیر میکنید، واقعا لایق جهان سوم بودن هستیم
واقعا بحث با کسایی ک با ادم همعقیده نیستن اشتباه محضه... میگن کحقیقت اینه ای بود از اسمون افتاد و شکست هرکسی تکه ای برداشت و فککرد حقیقت نزد اوست.... اینک همچنان جهان سومی هستیم تو این کشور دلایلش ایناس ک چسبیدیم ب ی مشت مذهب و عقیده قدیمی ک اگپاتو کج بزاری قرارهجرغاله بشی... اگب عقیده شما هرکسی توقبر خودش قرار میگیره پس هرکسیم ب عقیده و ارزش های خودش باشه... هیچحکومتی ابدی نبوده و نیست
بنظرتون اینا دلیل میشه ک ب زن موفق نباشه؟ وقتی ک شخص باحجاب ی کشوری میاد در حواب گله های مردم این کش ...
زنهای زیادی تو ایران موفق هستن و شکی نیست، عکس میرزاخانی رو حذف کردن و به جاش اسم خیابون و یه مدرسه رو گذاشتن به اسمش، شما رسانه های اونور آب رو نگاه میکنی نصفه نیمه بهت خبر میدن، اون چیزیو که بنفع منافعشونه عزیزم