الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله موفق بودن، ولی متاسفانه علمشون در اختیار کشور دیگه است و تابعیت کشور دیگه رو دارن، البته این دور ...
عزیزم ایران از نابغه ها استقبال نمیکنه هزارتا مریم میرزا خانی اینجا هست که هنوز مهاجرت نکردن شما میشناسیشون نه چون ایران اصلا بهشون اهمیت نمیده اونا هم میرن یه کشور دیگه که قدرشونو بدونن
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
:)))) خیلی عجیبه این خانم ها با این تفکرات الگو قرار میگیرن یک زمانی که فالوش کرده بودم اوای ...
سالهاس دنبالش میکنم ن تنها اینستا بلکه یوتیوب انرژی منفی ازش ندیدم... اینک مورد پسند شما نبوده و ب هر دلیلی خوشتون نیومده دلیل بر این نیس این زن ادمموفقی نیس...
بله موفق بودن، ولی متاسفانه علمشون در اختیار کشور دیگه است و تابعیت کشور دیگه رو دارن، البته این دور ...
بنظرتون اینا دلیل میشه ک ب زن موفق نباشه؟ وقتی ک شخص باحجاب ی کشوری میاد در حواب گله های مردم این کشور میگه کهرکی ناراضیه جمع کنه از ایران بره میخوای اینجا بمونن؟؟ اینجا عکس دخترو هم از کتاب ریاضی سوم ابتدایی حذف میکنن ارزشی برا زن قائلن؟
عزیزم صحبتتون خیلی عجیبه این خانم های نخبه و فوق العاده علمشون رو، هوششون رو در اختیار کل جهان قرا ...
والا شما عجیبید، مگه آمریکا هر وی مخالفش باشه رو تحریم نمیکنه؟ پس چطور علم اونا در اختیار کل دنیا قرار میگیره؟ از طرفی دیگه هم اگه بله قربان گو هم باشیم باز همون علم رو به منو و شما میفروشن