2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواستم بگم، دیگه حوصله بحث نداشتم وای بحال ما اگه این شیما بهترین مون باشه

👏🏼👏🏼

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
بله موفق بودن، ولی متاسفانه علمشون در اختیار کشور دیگه است و تابعیت کشور دیگه رو دارن، البته این دور ...

عزیزم ایران از نابغه ها استقبال نمیکنه هزارتا مریم میرزا خانی اینجا هست که هنوز مهاجرت نکردن شما میشناسیشون نه چون ایران اصلا بهشون اهمیت نمیده اونا هم میرن یه کشور دیگه که قدرشونو بدونن

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
از نظر من حجاب داره. الان دیگه همه موهاشون پیداست.

دلیل نمیشه بگی با حجاب هست.

کسی که دستهاش تا آرنج و موهاش تا کجا و گردنش بیرونه قطعا با حجاب نیست

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
:)))) خیلی عجیبه این خانم ها با این تفکرات الگو قرار میگیرن  یک زمانی که فالوش کرده بودم اوای ...

سالهاس دنبالش میکنم ن تنها اینستا بلکه یوتیوب انرژی منفی ازش ندیدم... اینک مورد پسند شما نبوده و ب هر دلیلی خوشتون نیومده دلیل بر این نیس این زن ادم‌موفقی نیس... 

دکتر زنانه زنداداشم 

زنداداشم و بچه رو از مرگ نجات داد 

اسمشم نمیگم تبلیغ نشه 

بنظرم متخصصای زنان همشون بهترینن 

خدا حفظشون کنه

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
دقیقا همینطوره. چاپ کردن کتاب! ویدیو در مورد خودکشی! اظهار نظر درباره چیزایی که هیچ اطلاعی ازش ند ...

بله عزیزم

همون کتاب هم کپی از روی یک نسخه ی انگلیسی هست

دقیقا همینطوره، اظهار نظرش در مورد هواپیما هم فراموش شدنی نیست

ترویج روابط جنسی آزاد، مواد مخدر و آزادی های آسیب زننده رو هم اضافه کنید

بله موفق بودن، ولی متاسفانه علمشون در اختیار کشور دیگه است و تابعیت کشور دیگه رو دارن، البته این دور ...

این همه افراد نخبه و فوق العاده مهاجرت میکنن.

نظر خودتون چیه تجدید نظر کوچولویی داشته باشید و واقعیت محض جبر جغرافیایی رو ببینید؟:)

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

بنظرتون اینا دلیل میشه ک ب زن موفق نباشه؟ وقتی ک شخص باحجاب ی کشوری میاد در حواب گله های مردم این کشور میگه ک‌هرکی ناراضیه جمع کنه از ایران بره میخوای اینجا بمونن؟؟ اینجا عکس دخترو هم از کتاب ریاضی سوم ابتدایی حذف میکنن ارزشی برا زن قائلن؟

عزیزم صحبتتون خیلی عجیبه این خانم های نخبه و فوق العاده علم‌شون رو، هوششون رو در اختیار کل جهان قرا ...

والا شما عجیبید، مگه آمریکا هر وی مخالفش باشه رو تحریم نمیکنه؟ پس چطور علم اونا در اختیار کل دنیا قرار میگیره؟ از طرفی دیگه هم اگه بله قربان گو هم باشیم باز همون علم رو به منو و شما میفروشن