2777
2789
توییتر همه‌ادما سالم و بی پول😂 اینستا همه‌لاکچری و خوشبخت😪 نینی سایت همه‌گله مند از شوهر و خواهر ش ...

اتفاقا توییتر همه بی پولن و نالان😂

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که گفتم حرفات خیلیییی درررسته  ماااشااالله به هوش و ذکاااوتت

الان داره جواب منو تومار مینویسه

حال ندارم بخونم😂

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
بر حسب میزان پوشش هم موفقیت یک خانم رو اندازه میگیرن :)) واااقعاا همینطوره  جای اقایون و پیرو ...

هرکی بیحجابه یعنی مرتد و کافره و ب خدا ایمان نداره پس باید بمیره و موفق نیس و اگر پولدار شده و شهرت پیدا کده یعنی خودشو خار و ذلیل کرده... خسته میشم از این قبیل تفکرات.... کی‌میخوان تموم شن اینا؟

هرکی بیحجابه یعنی مرتد و کافره و ب خدا ایمان نداره پس باید بمیره و موفق نیس و اگر پولدار شده و شهرت ...

اصلا نمیدونم، کم کم فکر کنم مغزمو در بیارم و خاموش کنم با این حرفا

هرکسی برای خودش کار می‌کنه ... وقتی همین اسلامتون میگه ک اختیار انسان رو ازش بگیرین انسانیت اشو‌گرفت ...

چی میگی خانم  اصلا بحث رو بردی یجای دیگه چرا؟ میگم رفته خب به درک که رفته، اون بفکر خودشه و تابعیتشو تغییر داده چرا میگید ایرانی، حرفهام رو زدم و غیر از این نظرم نیست پس لطف کن بحث رو الکی طولانی نکن

چی میگی خانم   اصلا بحث رو بردی یجای دیگه چرا؟ میگم رفته خب به درک که رفته، اون بفکر خودشه و ت ...

بهشون‌میگن ایرانی الاصل المانی.. دقت کن ایرانی الاصل...

راجب بقیه حرفاتون اوک🤌

بهشون‌میگن ایرانی الاصل المانی.. دقت کن ایرانی الاصل... راجب بقیه حرفاتون اوک🤌

فاشیسم ها رو ولش😂