2777
2789
عنوان

شما با چنین فردی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 70 پست
خی لی حرفت حق بود  ما یه داماد داریم دقیقا اینجوری بهترین دانشگاه درس خونده کاملا سالمه اما هی ...

نه کنارش به همه چیزش رسیده. ورزشکار حرفه ای. خیلی اهل گردش و تفریح و سفر، یه استارت اپ زد و کلی فاند گرفت. ادم زرنگ و پرتلاشیه. 

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
مرسی. دقیقا سوال منم همینه. من خودم هم ساکن امریکام و مطمنم دوست دختر نداشته. اصلا اندازه س. سوزنم ش ...

شما که گفتی خانواده ساکن ایران،خودتم میگی خواهر شوهری، پس باید ساکن ایران باشی، حالا این مهم نیست...... من برادر شما رو ندیدم و نمی‌شناسم ولی قول میدم با کسانی بوده و ب شما نمیگه،🙃 البته اگر سنش بالای ۲۵باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه بار منفی می‌تونه داشته باشه ؟اگه صبح با یکی وقت تلف میکرد و شب با یکی دیگه خوب بود؟ بعدم ذاتش ...

واقعا این نظرتون رو براش میفرستم. چون دقیقا الان باااش حرف میزنم این مساله خیلی ازارش میده

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
به خاطر همون ساکن آمریکا بودنش الان همه میگن بلهههه  حتی اگه معتاد و دست بزن دار هم باشه مشکلی ...

😅😅😅😅😅

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
شما که گفتی خانواده ساکن ایران،خودتم میگی خواهر شوهری، پس باید ساکن ایران باشی، حالا این مهم نیست... ...

عزیزم پدر و مادر و ... همه ایرانن. من دلیلی نداره دروغ بگم عزیزم. و مطمنم از این مساله که دوست دختر نداشته

واقعا این نظرتون رو براش میفرستم. چون دقیقا الان باااش حرف میزنم این مساله خیلی ازارش میده

آره چرا که نه ، به هر حال برادرها توی دنیا از همه نزدیک تر ،خواهراشونو دارن ،اگه ماهم بهشون اعتماد به نفس ندیم و حمایتشون نکنیم که دیگه هیچی،امیدوارم هم ایشون خوشبخت بشن و هم شما موفق

یکی یه دونه
خیر چون قطعا سنشون کم نباید باشه که یه همچین مدرکی دارن بعد تا این سن اگه عاشق نشده باشن قطعا عاشق م ...

سنشون ۳۱ سال هست. مرسی این نظرتون سازنده بود

آره چرا که نه ، به هر حال برادرها توی دنیا از همه نزدیک تر ،خواهراشونو دارن ،اگه ماهم بهشون اعتماد ب ...

مرسی خیلی ممنونم

به نظرم مدرک فلان و فلان دانشگاه و ساکن آمریکا و دوست دختر نداشتن و.... چیزایی نیستن که بشه از روی اینا بگم باهاش ازدواج میکنم یا نه. واسه من مهم ترین چیز اینه که از نظر خلق و خو، اهداف، اولویت ها، روزمرگیا، ویژگی های روحی و.... با همدیگه مَچ باشیم. بعد از اینا میشه شغل و استقلال و این چیزا... اینم بگم از ویژگی های ظاهری فقط واسم مهمه که طرف از من کوتاهتر نباشه ( که این آقا هست😅)

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

احساس می کنم تا این سن دوست دختر نداشته یه مشکلی داشته یاهم که داشته به شمامی گه نداشتم

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
عزیزم پدر و مادر و ... همه ایرانن. من دلیلی نداره دروغ بگم عزیزم. و مطمنم از این مساله که دوست دختر ...

اگه نداشته احتمالا بی جنسگراست ممکنه دراینده به مشکل بخورید 

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

منم با کسی ازدواج کردم که قبل من هیچ رابطه ای نداشت اون موقع خوشحال بودم از این موضوع چون آدم حساس حسودی بودم

ولی واقعا برگزدم عقب این اشتباه نمیکنم ، بنظر من مهمه که یه آقا رابطه قبلی داشته باشه

واقعا بچه ها خیلی عجیبه . مثلا قدیمترا یادمه خیلی دوست دختر و دوست پسر مرسوم نبود. یهو فرهنگ ایرانیا عوض شد. من اصلا نمیگم خوبه یا بد.ولی خیلی عجیبه که کسی که دوستی قبل ازدواج نداشتخ رو اکثریت جامعه قبول ندارن یا فکر میکنن دروغ میگه