2777
2789
عنوان

شما با چنین فردی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 70 پست
مرسی. دقیقا سوال منم همینه. من خودم هم ساکن امریکام و مطمنم دوست دختر نداشته. اصلا اندازه س. سوزنم ش ...

خب می خواد از اونجا ازدواج کنه؟! فکر کمم دخترای اونجا براشون خیلی مهمه که طرف تازه کار نباشه...جالب شد!

ولی این طرف اینطوری نیست عزیزم پس بهتره همونجا زن بگیره پیش خودتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب می خواد از اونجا ازدواج کنه؟! فکر کمم دخترای اونجا براشون خیلی مهمه که طرف تازه کار نباشه...جالب ...

بله فکر میکنه بهتره اینجا کسی رو پیدا کنه ولی واقعا سخته. خودش فکر میکنه حتا بین دختران غیر ایرانی هم اگر کیس خوب بود بهش فکر کنه ولی من خیلی به دلم نیست   ببخشید بحث دخالت خواهرشوهری نیست ولی واقعا چون خیلی دیدم دوربرم و مشکلاتش میدونم ترجیحم اینه با یه خانم ایرانی خوشبخت بشه انشالله

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
اینکه ساکن آمریکاست وسوسه کننده نیست ولی این که انقدر متعهد به اصول اخلاقی بوده که حتی تو آمریکا هم ...

واقعا؟ خودش شدید ا فکر میکنه این موضوع براش نقطه منفی باشه.‌چه خوب که شما اینجوری فکر میکنید

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
یه کم اون قسمت هرگز دوست دختر نداشتن عجیبه برام  با احترام و عدم جسارت به برادر شما، آقایونی ک ...

هاهاها اتفاقا دقیقا تا به حال دو تا اقای گی اومدن باهاش دوست بشن و بیچاره از همه جا بیخبر. بعد که فهمید تا دو روز دپرس بود

خیالت راحت کسی که آمریکا بوده فراتر از دوست دختر معمولی پیش رفته. ولی نمیاد ب شما بگه

نه عزیزم اصلا شکی در این یه قسمتش ندارم.  مشکلمون الان همینه دقیقا... 

خیر چون قطعا سنشون کم نباید باشه که یه همچین مدرکی دارن بعد تا این سن اگه عاشق نشده باشن قطعا عاشق منم نمیشه حتی بعد ازدواج 

وجدا از پول و فلان وفلان که الان همه دنبالشن مهم ترین چیز توی زندگی عشق و علاقس که احتمالا براشون بعد ازدواج فقط همون تعهده باشه بیشتر تا عشق 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
هاهاها اتفاقا دقیقا تا به حال دو تا اقای گی اومدن باهاش دوست بشن و بیچاره از همه جا بیخبر. بعد که فه ...

من خودم پی اچی دی م هنگ کنگ بودم یه آقای ایرانی هم توی گروهمون بود. یه پسر خوب با رگه های مذهبی. از بچه های شریف هم بود. ایشون دوست‌دختر نداشتن. یه بار یه آقای ایرانی دیگه رو گویا توی محوطه ی دانشگاه دیده بودن و دست داده بودن و روبوسی کرده بودن. کل بچه های گروه‌دونه دونه اومدن بهم گفتن حامد گی ه  

۴۳ سالمه و متأهلم.

ساکن آمریکاست درست ولی وضعیت فعلیش روبه راه نیست

باز هم خودتون میدونید

دوستان عزیز هم به خاطر اینکه ساکن آمریکاست استارتر رو گمراه نکنین دلیل نمیشه 

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
واقعا؟ خودش شدید ا فکر میکنه این موضوع براش نقطه منفی باشه.‌چه خوب که شما اینجوری فکر میکنید

نه چه بار منفی می‌تونه داشته باشه ؟اگه صبح با یکی وقت تلف میکرد و شب با یکی دیگه خوب بود؟ بعدم ذاتش تنوع طلب میشد و ... این کلا از اصول انسانی دوره ،تازه این دیدگاه منه که مذهبی نیستم از نظر مذهبی ها که دیگه خیلی پوئن مثبت حساب میشه،بگید با اعتماد به نفس به فرد مورد نظرش که واسه ازدواج میخوادش اینو بگه چه ایرانی چه آمریکایی باشه ،شما هم بهش اعتماد به نفس و ارزش بدید بابت این کارش نه که بترسونیتش که این محدودیته برای تو 

یکی یه دونه