2777
2789
عنوان

شما با چنین فردی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 70 پست
مرسی خیلی ممنونم

سلام تبریک میگم بهت بابت داشتن همچین برادری ایشالا موردمناسبو پیدامیکنه منم شوهرم کارشناسی وارشدش رو دانشگاتهران بوده دوستاش همیشه پیشم شوخی میکنن که این اون زمان خیلی پاستوریزه بوذه بهش میگفایم نکنه مرد نیستی بااینکه مذهبی ام نیست شوهرم  و اخرم منی که یبار جداشدم و انتخاب کرد واتفاقا خیلیم مرده الان خداروهزاربارشاکرم بابت داشتنش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هم‌تا قبل ازدواج هیچ وقت دوست پسر نداشتم. اصلا از ان نوع رابطه تو ذهنم جا نمیفتاد. شوهرم هم اهل رابطه نبوده.ولی مشکل جنسی هم نداشتیم  نمیدونم والا . راستش برادرم دیشب به من میگفت این موضوع خیلی برام بد تموم میشه و من فکر میکردم چرت پرت میگه ولی الان نظرات خوندم دیدم احتمالش زیاده که قضاوت بشه... مرسی بچه ها خیلی خوبه که میشه نظر ادمهای بی غرض رو بدون فی لتر دونست.ممنونم  وقت گداشتید

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.

به نظرم اگه با دختر ایرانی که آمریکا بزرگ شده باشه یا مثل خودشون اونجا دانشگاه رفته ازدواج کنن، موفق ترن تا بخوان یه دختر رو که تا حالا امریکا نبوده، با خودش ببره خارج. احتمال اینکه فقط به خاطر خارج بودن برادرتون بله بگه خیلی زیاده، بعدش هم که پاش رسید اونجا، بای بای. 

تفاوت فرهنگی هم مشکل ساز خواهد بود. 

به نظرم مدرک فلان و فلان دانشگاه و ساکن آمریکا و دوست دختر نداشتن و.... چیزایی نیستن که بشه از روی ا ...

کاملا درسته ونکته ای ک هس برعکس تفکر همه اتفاقا اینکه این اقا تو امریکا یه پوئن منفی به حساب میاد

چون دختر ندیده نشناخته باید کل خانواده و کشورشو ول کنه بره یه مملکت دیه که حتی خدایی نکرده اگه اختلافم بخورن هیچ دسترسی ای حتی به خانوادش نداره اونم تو کشوری ک به تازگی ام باهاش اشنا شده !!!!!!!!😶

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
من خودم هم‌تا قبل ازدواج هیچ وقت دوست پسر نداشتم. اصلا از ان نوع رابطه تو ذهنم جا نمیفتاد. شوهرم هم ...

در هر حال ما برادر شما رو ندیدیم و نمیشناسیم، قضاوتمون باتوجه ب کل جامعه است... نه تنها برادر شما

سلام تبریک میگم بهت بابت داشتن همچین برادری ایشالا موردمناسبو پیدامیکنه منم شوهرم کارشناسی وارشدش رو ...

خیلی هم عالی. برادر منم اتفاقا میگه اینکه یک نفر متعهدانه وارد رابطه بشه و یا ازدواج کنه و بعد بفهمه انتخابش اشتباه بوده هیچ چیز از ارزشش کم نمیکنه. ولی از ادمهایی که اهل رابط سطحی هستن خوشش نمیاد.

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
به نظرم اگه با دختر ایرانی که آمریکا بزرگ شده باشه یا مثل خودشون اونجا دانشگاه رفته ازدواج کنن، موفق ...

بله دقیقا نظر خودشم همینه.

خب بر خلاف نظر خیلی از خانوما من اینکه به جای ماهی، ماهیگیری رو بلدن رو‌ خیلی خوشم اومد یعنی که مهارت کسب پول رو‌دارن نه فقط پول رو و اینکه ادم تک بعدی نیستن و خیلی از جهات به رشد استعدهاشون اهمیت دادن 

ولی اینا تنها ابعادی از شخصیت ایشون هست  و نمیشه با اینها تصمیم گرفت مثلا برای من اینکه یه مرد سلطه جو و زورگو نباشه و حرفای بقیه هم مثل حرفای خودش براش ارزشمند و قابل احترام باشه یا اینکه به ازادی یک خانوم معتقد باشه بیش از اندازه مهمه 

و موضوع دیگه اینکه ادما پر از خوبی و بدی هستن و هیچکس بد یا خوب مطلق نیست و گاهی اونقدر ادما خوبیشون زیاده که بدی هاشون به چشم نمیاد بازم بستگی به طرف مقابلش داره

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خب بر خلاف نظر خیلی از خانوما من اینکه به جای ماهی، ماهیگیری رو بلدن رو‌ خیلی خوشم اومد یعنی که مهار ...

مرسی خیلی نظر کامل و جامعی بود