2777
2789
عنوان

شوهرتون می‌دونه نقطه ضعفتون چیه؟

1003 بازدید | 72 پست

شوهر من فقط کافیه یه ذره قهر باشیم 

دست به غذا نمیزنه 

یا گشنه می‌خوابه 

یا می‌ره بیرون می‌خره غذا 

ولی حاضر نیست به هیچ عنوان از غذایی که من درست کردم بخوره 

منه بیچاره با این حالم از ظهر براش شام گذاشتم 

اونوقت آقا سر چرت و پرت گفت میل ندارم نمی‌خورم 

فقط اشکام داره میاد 

واقعا دیگه طاقتم تموم شده

ادمو ب مرور همو میشناسن مگ میش ندونع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب دلم میخواست ظرفشو جلوش بشکونم  نمی‌دونم با این حرکاتاش چکار کنم

اشکال نداره فردا نهار داری

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

شوهر من میدونه. اوایل خیلی سوء استفاده میکرد خیلی بدم میومد. ی دفعه مفصل حرف زدم تقریبا دیگه نمیکنه. ولی تو قهر قانون گذاشتیم غذا نپختن و نخوردن نداریم. اون تخطی نمیکنه ولی من راستش ی وقتایی نمیپزم موقع قهر🤭 راستی بارداری؟ میشه واسه من دعا کنی لطفا🙏🏻 خییییییلی ب دعا احتیاج دارم

اخه بار اولش نیست  همش همینکار می‌کنه

عزیزم زنوشوهر طبیعیه وقتی دعوا میکنن هیچی ازگلوی ادم پایین نمیره 

اگ عین خیالش نباشه و پرخوری کنه ک بدتر حرصت میگیره اونموقعم یچیزی برای ناراحتی داری

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
وا این دیگه گریه نداره بشین خودت غذاتو بخور تو هم وقتی اون آشتی کرد برای مجازاتش غذا درست نکن😂😂

اخه نمی‌دونین با چه حالی درست کردم 

خیلی بهم برخورد این سری 

گفتم دیگه سمت گاز نمی‌رم 

خرم اگه دیگه دست به قابلمه شم 

یبار سالها پیش غذا درست کردم قهر بود نخورد منم کل محتویات قابلمه ناهار  رو خالی کردم سطل زباله خودمم نخوردم رفتم خوابیدم بچه ها هم گرسنه کپ کردن😁اون اولین و اخرین بارش بود دیگه تکرار نشد، ادمی نیست نقطه ضعف رو بخواد اهرم کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻