چه میشه کرد؟ عفونت من که مزمن شده، دارو استفاده میکنم یه مدت بهتر میشه اما چند وقت بعد دوباره روز از نو، روزی از نو! بهداشت شخصیم رو هم خیلی رعایت میکنم ولی خب...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استرس خاصی ندارم مرسا جان. خودم فکر میکنم علتش نشستن های طولانی مدت و استفاده از دستشویی عمومی باشه. وقتی از 7 صبح تا 4 بعد از ظهر با مانتو و شلوار و لباس زیر رو صندلی بشینی بهتر از این نمیشه!
منم فکر می کنم این دستشویی محل کار منو اینطوری کرده ولی کاری نمیشه کرد الان 4 روزه که دیگه شلوار جینم نمیپوشم ولی فایده نداره مهدیا مال منم همیشه فقط ترشح بود این دفعه خارشم بهش اضافه شده
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
بچه هازخم ندارید ازعسل استفاده کنیدطبیعی عالیه من یه ذوره گذاشتم الان نیترسم بزارم بخاطرزخمم